Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA patrocina el Master en Ingeniería de Seguridad contra Incendios

TESA patrocina el Màster en Enginyeria de Seguretat contra Incendis

25/08/2008

25 agost 2008

TESA patrocina la II edició del Màster en Enginyeria de Seguretat contra Incendis (Misci). Un postgrau d'especialització pioner a Espanya en matèria de prevenció i protecció contra incendis a nivell nacional.
L'enginyeria de seguretat contra incendis és la principal eina dels professionals per prevenir, anular o reduir els danys o pèrdues que un incendi pugui produir a persones, béns o al medi ambient. A nivell internacional, en alguns països, la formació en enginyeria de seguretat contra incendis és objecte de carrera específica. A Espanya no és així i, juntament amb l'aprovació del Codi Tècnic de l'Edificació, el sector demanava una formació en aquesta matèria.
Els organitzadors d'aquesta formació són la Universitat Alfonso X el Savi (Uax) i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Madrid.
Amb aquesta iniciativa, Tesa demostra el seu compromís amb la formació tècnica, l'especialització i el compliment de la normativa.

foto

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy