Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA celebra su Convención de Ventas 2008

TESA celebra el seu Convenció de Vendes 2008

17/07/2008

17 juliol 2008

Tallers de Escoriaza, SAU , líder en el mercat ibèric de panys i sistemes de seguretat mecànics i electrònics, pertanyent a la multinacional Assa abolia, ha celebrat la Convenció de Vendes 2008, durant els dies 19, 20 i 21 de juny a Ficoba, Irun .
TESA que ha afrontat aquesta trobada com a plataforma de millora i formació del seu equip, va dissenyar un ambiciós programa de tres dies de durada ple d'activitats formatives, seminaris, work-shops, xerrades d'experts en matèria d'estratègia i enteniment dels mercats, sessions tècniques de producte i aplicació de les noves tecnologies en la millora de processos i gestió del negoci.
Amb aquesta trobada, els gairebé 150 participants en aquest esdeveniment afrontaran els canvis que s'estan produint en el seu entorn, més enfocat al servei al client ia oferir millors solucions al mercat a nivell tecnològic i de gestió.

Foto de grup
Foto de grup.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy