Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jorge Cruceta gana el II Premio Txema Elorza a los valores humanos y profesionales en el sector de ferretería y bricolaje

Jorge Creueta guanya el II Premi Txema Elorza als valors humans i professionals en el sector de ferreteria i bricolatge

18/06/2008

18 juny 2008

Jorge Creueta va resultar guanyador del II Premi Txema Elorza als valors humans i professionals en el sector de ferreteria i bricolatge. La decisió del jurat va ser donat a conèixer el passat divendres 6 de juny, durant la cerimònia de lliurament de premis, que va tenir lloc a l'hotel Palace, de Madrid, i que va comptar amb la presència de prop de tres-cents professionals del sector.

Imagen
Els nominats al premi "Txema Elorza als valors professionals i humans en el sector de la ferreteria i bricolatge" en aquesta segona edició van ser Amor Simó, de Prestatgeries Simó, José Ferri, de Ferreteria Ferri, i Jorge Creueta, consultor independent d'estratègia i màrqueting, tots ells destacats professionals amb llargues i fructíferes trajectòries que els han fet mereixedors d'aquest reconeixement. Finalment, el guanyador va resultar Jorge Creueta (absent per malaltia però representant per 2 col·laboradors), rebent de mans de Jordi Pujol, president d'honor de la Fundació, una escultura de José Ramón Carrera. Pujol va fer lliurament igualment de sengles litografies d'Eduardo Chillida dels dos finalistes.
Els tres finalistes
Els tres finalistes.
Les personalitats que componen el jurat que ha decidit qui seria el guanyador / a de la present edició han estat: Iñaki Arriola, de Ulma, Benvingut Calvo, de Tallers de Escoriaza SAU, TESA; José Manuel Urquía, de Bellota Eines, Eusebi Gómez, d'Indústries Tità, Paulo Ferreira, de Robert Bosch; Fernando Leonardo, de Celes; Joan Marc Baptista, de Total Socket, Ramón Pajares, guanyador del I Premi Txema Elorza, de Panter, Basilio López, finalista del I Premi Txema Elorza, de Bralo , i Tito Barbosa, finalista del I Premi Txema Elorza.
A part del treball desinteressat dels membres del Comitè i del Jurat, deu són les empreses que han patrocinat el Premi. Barbosa, Gla, Bosch, Bralo, Celes, Panter, Tallers de Escoriaza SAU, TESA, Tità, Total Socket i Ulma. Totes elles s'han sumat al projecte amb gran il·lusió i han donat tot tipus de facilitats al Comitè organitzador per portar a bon port la convocatòria.

Empreses o entitats relacionades

BLUEMASTER by celesa
Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy
TitanPro