Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SolidWorks adquiere Priware, proveedor de CircuitWorks

SolidWorks adquireix Priware, proveïdor de CircuitWorks

28/05/2008

28 maig 2008

SolidWorks Corporation ha anunciat la seva adquisició de Priware Limited, amb seu al Regne Unit, Gold Partner de SolidWorks i desenvolupador del programari de CircuitWorks, per cobrir el buit existent entre el programari CAD electrònic i el programari CAD mecànic. L'adquisició proporciona als enginyers de tot el món una plataforma per integrar dissenys electrònics i mecànics per als milions de productes electrònics que es desenvolupen cada any.

Segons BCC Research, el sector de l'electrònica arribarà als 3 trilions de dòlars el 2012. CircuitWorks permet als enginyers accelerar i simplificar el disseny dels productes electrònics integrant arxius ECAD en els seus models en 3D i els seus dibuixos en 2D. Com a producte associat de SolidWorks, CirucuitWorks permet als enginyers garantir que components electrònics com plaques de circuits impresos (PCB) s'ajustin i funcionin correctament en els seus productes, tot això dins de la finestra del programari de disseny de SolidWorks.  

Abans, gran part del desenvolupament electrònic implicava dissenyar el producte per encaixar els components electrònics. Junts, SolidWorks i CircuitWorks, permeten que els enginyers dissenyin PCB que s'ajusten a marcs de producte encara més estilitzats, ja sigui un reproductor MP3 o el quadre d'instruments d'un cotxe nou.

Per exemple, un enginyer mecànic pot usar un disseny PCB (en formats d'arxiu estàndard IDF i PADS) en un model sòlid de SolidWorks per a un nou dispositiu de sistema de posicionament global (GPS) per tal d'intentar garantir que el PCB estigui massa pròxim als contactes metàl·lics. SolidWorks Routing permetria als enginyers crear suports de cablejat per connectar-se a la PCB. L'enginyer podria a més calibrar com la PCB encaixaria en el seu lloc mitjançant el programari de validació de disseny de CosmosWorks, i comprovar el flux de calor amb el programari d'anàlisi termodinàmic CosmosFloWorks.

Aquesta adquisició també estableix el programari SolidWorks com una plataforma indispensable per desenvolupar sistemes mecatrònics extremadament complexos que combinen components electrònics, mecànics i de processament d'informació que es troben en el sector de l'electrònica de consumidor i de la robòtica. La combinació de SolidWorks i CircuitWorks permet als enginyers utilitzar el modelatge digital per millorar la qualitat de producte, reduir el prototipat i agilitzar el desenvolupament.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks