Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tesa, Talleres de Escoriaza, en Veteco 2008
Pavelló 4, estand E02

Tesa, Tallers de Escoriaza, en VETECO 2008

Redacció Interempreses29/04/2008

29 abril 2008

Tallers de Escoriaza, SAU, Tesa, és fabricant i proveïdor de solucions de tancament i tecnologia de control d'accessos, dirigida als mercats residencial i institucional. Assisteix a VETECO amb les seves novetats en panys, barres, dispositius antipànic i manilles.
L'entrada en vigor del nou CTE i les necessitats sorgides en el mercat a conseqüència d'això han fet que Tesa desenvolupi una nova generació de panys per a fusteria metàl·lica. El mercat actual dels perfils d'alumini ha evolucionat cap a perfils de majors prestacions, els anomenats perfils de trencament de pont tèrmic (RLT). Gràcies a la ruptura de pont tèrmic dels perfils poden oferir un major grau d'aïllament i així complir amb els requisits exigits pel CTE. Els ferratges que es len en aquests perfils de RLT, deuen estar d'acord amb les prestacions ofertes per aquest, per això Tesa, després de llançar al mercat les sèries 2210E i Premium, completa la seva gamma de panys de caixa estreta amb les noves sèries de panys de palanca basculant.
L'adaptador Acces serveix per a vidres de 10 i 12 mm de gruix
L'adaptador Acces serveix per a vidres de 10 i 12 mm de gruix.

Gamma Premium

La gamma de panys Premium és el resultat de la millora de cadascuna de les característiques que ha d'oferir un pany de fusteria metàl·lica. A més, gràcies als nous reenviaments de ganxo, la Premium metàl·lica és un producte més versàtil i més ben adaptat a les noves necessitats del mercat. El mecanisme d'engranatges està dissenyat per a tancar amb suavitat totes les portes, però a més, gràcies als nous reenviaments amb ganxos, fins a la porta més resistent és guiada per un tancament perfecte.

Aquest mecanisme, unit caixa estreta, pensada per a la seva instal lació en els perfils amb RPT, fan d'aquesta pany un disseny únic al mercat.

La Premium ofereix 4 punts de seguretat al pany: un sistema de reenviaments independents, reenviaments amb palanca de ganxo, la possibilitat d'incorporar el picaporta antitarjeta i la possibilitat d'incorporar l'escut de seguretat antitrepant E240.

La barra Top, ara en inoxidable

Top és una barra de fàcil instal lació, de fàcil reversibilitat i senzilla adaptació a la porta. Els seus múltiples avantatges també arriben a l'usuari final. Per això s'ha dotat d'un dispositiu de seguretat en els picaportes, així com d'un nou mecanisme de funcionament que aporta una major seguretat i una gran robustesa de funcionament.

Ara, Tesa amplia la gamma d'acabats d'aquesta barra introduint el inoxidable com a material de fabricació. És una barra amb tots els components vistos en acer inoxidable, el que inclou fundes, barres fixes, barres actives i cubrefallebas. Els seus acabats, la seva estètica moderna i la qualitat del material emprat la fan una barra molt adequada per respondre a les exigències estètiques que demanden els arquitectes avui en dia per a edificis institucionals, oficines, etc.

Aquest dispositiu per a vies d'escapament ha resultat guanyador del prestigiós premi europeu IF de Disseny. Dhemen Design ha col laborat en el seu disseny.

Dispositius antipànic

Tesa llança al mercat un nou dispositiu antipànic amb un nou concepte basat en la modularitat i un disseny comú, sota una mateixa plataforma, tant per a les barres d'empenta com de lliscament.

Els dispositius antipànic Lite i Quick ofereixen al client un producte versàtil i de fàcil instal lació. Amb un preu molt competitiu, modular, una àmplia gamma d'opcions, un disseny compacte i diferents tancadors, aquests dispositius antipàtic són els productes idonis per a ser col locats en qualsevol tipus de portes, especialment en aquelles de perfils d'alumini.

La nova gamma de dispositius antipànic d'Tesa està basat en un producte STD al qual es poden afegir diferents opcions per trobar la solució ajustada a les necessitats del client. Això converteix el producte en un dispositiu antipànic 'a la carta' i permet al client pagar per allò que necessita sense extres que possiblement no necessiti i només serveixen per encarir el producte.

Dispositius antipànic Lite i Quick
Dispositius antipànic Lite i Quick.

Adaptador per a portes de vidre

A fi d'adequar el disseny de l'adaptador de vidre als últims models de la col·lecció Access llançats el 2007 (Block, Kurva i Arkitek), Tesa ha millorat l'estètica del mateix, aconseguint un producte de línies senzilles que combina perfectament amb tots els models de la col·lecció Access.

Aquest nou adaptador, que consta d'una caixa per l'interior i d'una tapa per a l'exterior, es fixa senzillament gràcies al amarratge entre els poms.

Està disponible en els acabats LP, LM, CM, CR i NS (els mateixos acabats que els poms). L'adaptador serveix per a vidres de 10 i 12 mm de gruix.

 El mecanisme d'engranatges Tesa està dissenyat per a tancar amb suavitat totes les portes

El mecanisme d'engranatges Tesa està dissenyat per a tancar amb suavitat totes les portes.

Noves manilles Kubik i Obbal

Tesa sempre ha contemplat els canvis estètics que s'han anat produint en el mercat, així com les necessitats més immediates dels seus clients. Per això, per al desenvolupament de les seves noves manetes Kubik i Obbal, l'empresa ha aplicat una metodologia totalment innovadora i diferent a la utilitzada fins ara pel que fa a la creació del disseny de nous productes. L'original estètica d'aquestes manilles ha estat conseqüència dels gustos i tendències mostrats pels diferents actors del mercat de manilles d'alta gamma i alta qualitat. Els models Kubik i Obbal reuneixen prestacions especials i singulars respecte a les anteriors gammes de manilles. El mecanisme d'accionament de la maneta està encapsulat en resina acetat, el que impedeix el trencament de la molla per corrosió i garanteix el seu bon funcionament. Els molls són de compressió de manera que el seu allotjament estan guiats; s'aconsegueix que el sistema continuï funcionant i tot en el supòsit de la ruptura de les molles per fatiga. Poden muntar amb barres antipànic Tesa, gammes Universal, Push i Top.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy
Veteco - IFEMA