Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA desarrollará sus novedades en Sicur 2008

TESA desenvoluparà les seves novetats en Sicur 2008

18/01/2008

18 gener 2008

TESA ha desenvolupat una àmplia gamma de productes electrònics que presentarà pròximament en el marc de Sicur 2008. Com avançament del que es podrà veure en el seu estand (Pavelló 9, Stand E03) els propers 26 a 29 de febrer a Madrid, destaquen algunes solucions que s'ofereixen per cobrir els diferents nivells de seguretat d'una portes: pany autoprogramable Smart i cilindre electrònic, sistema offline, i tecnologia de lectura i escriptura 'Update on card'.
Tots aquests productes i tecnologies aplicades ofereixen control d'accés i solucions electròniques en portes on s'exigeixi comoditat de gestió, la seguretat i el control de costos, al mateix temps que es pugui disposar de les altes prestacions del control d'accessos.
Per una altra línia, i avançant-se a les normes que recull el CTE (PREN-13633 i PREN-13637), TESA ha desenvolupat un sistema per al control electrònic de les vies d'escapament (PES, Panic Exit Systems) amb la finalitat de la combinació de productes mecànics d'alta gamma amb programari i control electrònic per obtenir una barra que ofereix major seguretat en la protecció dels béns i les persones, i que podrà també veure's en el marc de la fira.
Actualitzador
Actualitzador.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy