Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Catálogo electrónico para buscar componentes

Catàleg electrònic per buscar components

21/05/2002

21 maig 2002

La signatura GlobalSpec ha arribat a un acord amb SolidWorks per desenvolupar una nova aplicació que permet visualitzar i descarregar d'internet models de disseny assistits per ordinador en 3D de fabricants de components. D'aquesta manera, els enginyers poden buscar per internet components de distribuïdors i incorporar als seus dissenys.
Aquesta solució ve a completar el catàleg de components basat en web de GlobalSpec que ofereix informació de 23.000 proveïdors i 1.400 àrees de producte, segons informa l'empresa.
Segons explica el president d'aquesta companyia, John Scheneiter, la idea d'GlobalSpec va néixer de la "frustració com a enginyers" per trobar el component adequat per incloure en els seus dissenys. Segons Scheneiter, "els estudis demostren que un 80% dels clients que descarreguen models de CAD en els seus dissenys, compren el producte corresponent".
La creació de catàlegs en 3D es deu a una tecnologia de SolidWorks anomenada 3D PartStream.NET que s'ha combinat amb el producte de de recerca per a internet Specsearch Pro de GlobalSpec.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks