Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Iker Zubia Vázquez, nuevo director de RRHH de TESA

Iker Zubia Vázquez, nou director de RRHH de TESA

10/07/2007

10 juliol 2007

Iker Zubia Vázquez és el nou director de Recursos Humans i Gestió de Riscos Laborals de TESA (Tallers de Escoriaza SAU) i de tota l'àrea d'Iberia del grup Assa Abloy, matriu de TESA. La seva incorporació respon al renovat enfocament del grup, que integra la direcció dels recursos humans entre les prioritats del grup per tot EMEA (Europa, Middle East and Africa).
Llicenciat en Ciències Socials i Sociologia per la Universitat de Deusto, Iker Zubia ha desenvolupat la seva carrera professional en multinacionals del sector industrial i de consum, tant a nivell nacional com internacional. Les seves funcions a Iberia comprendran tant les tasques tradicionals d'administració del personal i les relacions laborals com la gestió del talent, la formació i el desenvolupament professional de la plantilla, l'optimització d'operacions i l'assessorament en plans de carrera i successions.
Físicament ubicat a la seu de TESA a Irun, Zubia treballarà amb els diferents equips de totes les filials del grup a la península ibèrica.
Iker Zubía és el nou director de RRHH de TESA
Iker Zubía és el nou director de RRHH de TESA

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy