Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un velero de competición diseñado con SolidWorks en la 32ª Copa América

Un veler de competició dissenyat amb SolidWorks a la 32 ª Copa Amèrica

13/07/2007

13 juliol 2007

Els equips Emirates Team New Zealand (ETNZ) i Alinghi han competit en Copa Amèrica 2007 a velers de competició dissenyats amb el programari de CAD 3D SolidWorks. Una àmplia gamma de característiques dels dos vaixells inclosos els cascos, els suports per molinets, i altres components de la coberta es van dissenyar en SolidWorks perquè fossin duradors, fiables i tan lleugers com fos possible per suportar les condicions més exigents de la competició.
ETNZ va utilitzar SolidWorks i el programari d'anàlisi del disseny COSMOSWorks per desenvolupar i provar nous mètodes de disseny estructural com l'aleta de la quilla, que ha de suportar un pes de gairebé 20.000 quilos quan el vaixell s'inclina a causa dels forts vents. "Cada un dels components ha de complir uns estàndards precisos de manera que el vaixell desenvolupi el seu màxim potencial", va comentar Grant Dalton, director executiu de ETNZ. "SolidWorks i COSMOSWorks permeten als nostres enginyers visualitzar conceptes diferents i concebre maneres noves de fabricar el vaixell amb més rapidesa."
foto

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks