Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SolidWorks asesorará a Sacmi

SolidWorks assessorarà Sacmi

29/04/2002

29 abril 2002

La signatura de programari SolidWorks assessorarà Sacmi, empresa especialitzada en ceràmica i embalatge, per agilitzar el procés de disseny i reduir el temps de comercialització dels seus productes.
Sacmi farà servir el programari de CAD 3D de SolidWorks per dissenyar equips, sistemes automatitzats, accessoris i maquinària per al sector de la ceràmica i l'embalatge.
El grup Sacmi està format per 38 empreses repartides per tot el món i és un dels principals mundials d'equips i maquinària, com forns de cocció. També fabrica màquines que s'utilitzen per a l'embalatge de diversos productes de consum, com taps d'ampolles, caixes i etiquetes. Sacmi adquirirà cent llicències de programari de SolidWorks aquest any.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks