Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las últimas novedades en soluciones para la preproducción de envases de Esko

Les últimes novetats en solucions per a la preproducció d'envasos de Esko

16/05/2007

17 maig 2007

Esko presentar una àmplia gamma de productes destinats a tota la cadena de subministraments a la fira Graphispag.

Guy Van Puyvelde, nou vicepresident sènior de vendes i màrqueting, Tom Leiden, director de màrqueting, i Jordi Quera, director d'Esko Espanya, van ser els encarregats de presentar els èxits corporatius de Esko i de realitzar demostracions en viu de la suite de programari per envasos Scope, inclòs ArtiosCAD i la taula Kongsberg i-XL24.

Durant el seu parlament, Van Puyvelde va fer referència als èxits de Esko fins ara a més de projeccions sobre el creixement futur de l'empresa. Esko experimentar un creixement interanual dels beneficis del 12 per cent, a més un augment de les vendes de sistemes d'envasos. La regió que va experimentar major creixement és la de EMEALA, concretament del 16 per cent. Àsia Pacífic també és una àrea de gran creixement per Esko, juntament amb les bones xifres de vendes obtingudes a Amèrica del Nord i Japó.

Presentació de la taula Kongsberg
Presentació de la taula Kongsberg
Guy Van Puyvelde va fer menció també als socis de Esko en la indústria gràfica, amb els quals Esko té l'objectiu de ser el "cola". Per exemple, Esko i DuPont col·laboren en tecnologia de producció de planxes tèrmiques i mostra d'això van ser les demostracions en viu dels equips DuPont Cyrel Fast i Esko CDI Spark 4260 a l'estand de Esko. D'altra banda, Esko i HP s'han unit per oferir una solució combinada que inclou la suite de programari Esko Scope i les màquines d'impressió digital d'etiquetes HP Indigo. Esko i Agfa han subscrit un acord de revenda global pel qual Agfa pot vendre el programari de preimpressió Esko DeskPack i Plat al mercat dels envasos. La inclusió de la popular gamma de plug-ins DeskPack de Esko per Adobe Illustrator i Adobe Photoshop i el sistema de muntatge per repetició / implantació Plat permet a Agfa oferir una solució de flux de treball més completa, que abasta des de la creació d'arxius fins la producció. Altres col·laboracions de Esko remarcables són amb la tecnologia de MGE als EUA, amb Xerox a nivell europeu i amb Heidelberg a Àsia.

Tom Leyden va ser l'encarregat de presentar amb un exemple pràctic l'ArtiosCAD versió 7, el component de Esko per disseny estructural, que ofereix funcions d'importació / exportació d'arxius CAD 3D de SolidWorks. La integració de CAD 3D permet crear ràpidament prototips de dissenys i presentacions, eliminant els errors de comunicació i escurçant els cicles de revisió dels dissenys.

Per finalitzar, Jordi Quera presentar la demostració en viu de la taula Kongsberg i-XL24. La sèrie de taules de tall i fes sense encuny Esko Kongsberg XL i XE per aplicacions d'envàs i embalatge. La Kongsberg i-XL, una sèrie de taules d'acabat basada en la sèrie XL, integra el sistema i-cut visió de Mikkelsen Graphic Engineering (MGE).

Estand de Esko
Estand de Esko
Durant la fira Esko subscriure un nombre rècord de contractes de compravenda de les seves taules Kongsberg. Les unitats CDI Spark, Esko DCM i Esko packaging programari suite també van despertar un gran interès. Com a mitjana, es van generar més de 50 clients potencials qualificats diàriament durant la fira. En opinió d'Armand Gougay, vicepresident de vendes i màrqueting de Esko: "La gran resposta va superar totes les nostres expectatives, tant en vendes com en generació de clients potencials. Som molt positius sobre la excel lent resposta que van obtenir les solucions de Esko a Graphispag 2007 i aprofitarem aquest interès per continuar ampliant el nostre creixement en el mercat espanyol "

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks
Graphispag - Fira Barcelona