Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tesa participa en la creación de la nueva Ciudad Deportiva del Real Madrid

Tesa participa en la creació de la nova Ciutat Esportiva del Reial Madrid

07/03/2007

7 març 2007

La nova Ciutat Esportiva del Reial Madrid és un projecte que té una superfície total de 1.200.000 metres quadrats, i ja ha vist culminada la Fase I. Tesa ha participat amb les solucions que millor s'han adaptat a les necessitats de tancament. En aquest sentit, el seu treball s'ha centrat en subministrar dispositius per a vies d'escapament sèrie Universal de sobreposar setinada i Tempra en Inox; manilles Vector en inoxidable de placa quadrada; tancaportes CT2200 Inox, CT4000 plata en algunes portes de 2 fulles; tiradors rectes verticals en acer inoxidable de diferents llargs; mestrejament en cilindre TX80 d'alta seguretat per als edificis construïts, i panys de seguretat 2030 amb el front en Inox, 2210 i CF60.
Per a aquest projecte es va optar des del principi per un equipament funcional, modern i elegant. Per tant, no és d'estranyar que a l'hora de triar els tancaportes adequats, es triessin tancaportes Tesa de guia lliscant. Així, les portes d'un full, es van equipar amb el CT2200 en acabat inoxidable mat. La versatilitat del CT2200, amb 4 possibilitats de muntatge i dues forces en un sol model, va permetre que es lés amb idèntica eficàcia en portes de fusteria de fusta i alumini.
A les portes de sectorització RF, de construcció metàl·lica, i en la majoria dels casos de fulla doble, es va optar pel CT4000, que compta amb un complet sistema de guies lliscants per a portes de dues fulles, amb solucions integrades en la pròpia guia del tancaportes: selecció de tancament certificada amb EN1158 i retenció de porta oberta electromagnètica, certificada EN1155, connectable al sistema contra incendis. Un cop equipada la Fase I, la fase II del projecte està pendent d'adjudicació.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy