Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Esko registra otro trimestre de crecimiento positivo

Esko registra un altre trimestre de creixement positiu

14/12/2006

Nous acords de distribució amplien l'accés a les àrees de creixement del mercat

Esko , especialitzada en solucions de preproducció d'envasos i embalatges, confirma la seva sòlida tendència de creixement continuat durant el tercer trimestre del 2006. Els ingressos nets consolidats van augmentar un 11% en comparació amb el tercer trimestre de l'any anterior. Sense comptar les vendes de productes discontinuats a altres mercats, els ingressos derivats dels envasos experimentar un augment del 13% interanual. Les vendes de sistemes nous (serveis exclosos) van augmentar un 29% en comparació amb el mateix trimestre de 2005. El marge dels beneficis abans d'interessos, impostos, depreciació i amortització (EBITDA) del trimestre va ser superior al 11%. El capital circulant net i el flux de fons segueixen evolucionant favorablement. Durant els primers nou mesos de 2006, Esko ha registrat un creixement del negoci consolidat dels envasos superior al 14% en comparació amb el mateix període de 2005. Les vendes de sistemes nous (serveis exclosos) durant aquest període van augmentar un 27% interanual. El marge EBITDA de tot el període supera el 9% dels ingressos, la qual cosa suposa un resultat quatre vegades millor que en el mateix període de l'any anterior.

Rendiment sòlid en totes les àrees de negoci

Com en trimestres anteriors, totes les regions i línies de productes han contribuït al creixement empresarial. Durant els primers nou mesos de 2006, el negoci de l'envàs i embalatge de Esko registrar un creixement interanual superior al 20% a Europa i proper al 15% en els mercats nord-americà i asiàtic. Des de la perspectiva dels productes, la línia d'unitats CTP flexo de Esko és la que obté els millors resultats, amb un augment de les vendes a tot el món superior al 50% interanual. El creixement del programari Scope i les taules Kongsberg supera el 15%. El negoci dels serveis de Esko també està en auge: l'augment dels beneficis derivats d'instal lacions, contractes de manteniment i altres serveis per a clients del sector de l'envàs i embalatge supera la reducció dels serveis relacionats amb productes CTF i CtP offset que ja no es porten a altres mercats.
"La continuació de la nostra tendència al creixement dels beneficis en el tercer trimestre indica que Esko és capaç d'oferir les solucions integrades adequades a dissenyadors i fabricants d'envasos de tot el món, ajudant-los a treure el màxim partit de les noves oportunitats de negoci" , afirma Carsten Knudsen, President i CEO. "És important que mantinguem el diàleg amb els nostres clients i altres empreses de la cadena de subministraments per a garantir que les nostres solucions estan a l'altura de les millores en eficiència, reduccions de costos, iniciatives de col laboració i canvis tecnològics, fets que fan que el sector dels envasos estigui en constant evolució ". "Des de fa uns dos anys, Esko ha dedicat els seus recursos a la indústria de l'envàs i embalaje.Ahora veiem els resultats de les moltes iniciatives de millora que vam posar en marxa per dinamitzar la nostra empresa, augmentar l'eficiència dels nostres processos interns, escurçar els processos de decisió i els terminis d'implementació i, el que és més important, apropar als nostres clients a la nostra activitat diària ", afegeix Knudsen. "Gràcies a una base financera sòlida podem mantenir la pròspera evolució de l'empresa, finançant per exemple el desenvolupament de nous productes (més del 8% dels beneficis), ampliant els recursos d'atenció al client i entrant en nous mercats i àrees d'activitat ".
En la recent edició de la fira Labelexpo Americas, Esko va obtenir el premi Label Industries '2006 New Innovation. Els jutges van lloar les innovadores solucions de Esko orientades al format JDF, les proves remotes, les imatges virtuals en 3D, els excepcionals punts de la planxa, la ràpida preparació i el seu compromís clau amb el futur digital de les etiquetes.

Nous acords de distribució orientats a àrees de creixement

Tal com es va anunciar en Labelexpo Americas, Hewlett-Packard s'ha convertit en revenedor de Esko amb dues solucions frontals digitals per a les màquines HP Indigo ws4000/4050/4500, per tal d'optimitzar les solucions d'impressió digital per convertidors d'etiquetes, envasos flexibles i envasos retràctils. Les configuracions dedicades de Esko redueixen els terminis de preparació de la impressió i les capacitats d'igualació de color, millorant tot el flux de treball i la productivitat de les solucions d'impressió industrial d'HP Indigo.

Heidelberg Àsia i Esko-Graphics Àsia Pacífic han signat un acord de revenda que permetrà a Heidelberg Àsia distribuir els mòduls de programari DeskPack, Plat i ArtiosCAD per Scope, així com la popular taula de tall Kongsberg XE10 per cartronet. Heidelberg oferirà aquests productes de Esko als seus clients convertidors de cartronet de la Xina, Índia, Corea i Malàisia. A més, Heidelberg proveirà assistència als seus clients amb el suport de l'organització d'assistència de Esko Àsia Pacífic. "Estem molt contents i orgullosos de poder col·laborar amb aquests dos líders del sector", afegeix Knudsen. "Tots dos acords de distribució se centren en àrees de la indústria dels envasos que estan experimentant un ràpid creixement. Així, més clients es podran beneficiar de la combinació dels millors productes sumats al coneixement i l'assistència d'aquestes empreses, generant així un nou valor, majors oportunitats de creixement i millors resultats comercials ".

Nous productes i serveis amplien la ja excepcional cartera de Esko

En Labelexpo Americas, Esko presentar DeskPack 3-dX, un nou plug-in per Adobe Illustrator que permet visualitzar i examinar imatges tridimensionals del disseny de l'envàs. A la fira GraphExpo, es van presentar tres nous plug-ins de la família DeskPack: imageX, per a la conversió d'imatges incrustades en imatges externes vinculades; seamlessX, una eina de muntatge per repetició per cilindres de flexografia o gravat en relleu per produir patrons continus, i screenX, per afegir múltiples lineatures, ángulos i trames dins d'una sola separació en Illustrator. DeskPack és molt popular entre dissenyadors, fotomecàniques i convertidors, perquè afegeix funcionalitat per a envasos a Adobe Illustrator i Adobe Photoshop, els quals són utilitzats per crear més del 90% de tots els dissenys d'envasos.

Durant el tercer trimestre, Esko també va presentar la tecnologia de trama PerfectHighlights, que ofereix una qualitat superior en les zones de llums, vinyetes més suaus, una notable ampliació de la gamma de colors i una major consistència entre tirades per a aplicacions d'etiquetes i envasos flexibles .

ArtiosCAD 7.10, l'actualització del mes d'octubre del programari líder de disseny estructural de Esko, incorpora tecnologia de SolidWorks, el principal proveïdor de tecnologia CAD 3D, amb l'objectiu de crear un flux de treball continu entre els entorns de disseny del producte i del envàs.

La nova gamma de serveis de consultoria de valor afegit de Esko proporciona solucions proactives orientades a la indústria actual de l'envàs i l'embalatge, centrades en les "3I": Millora dels processos actuals (Improvement), Innovació adoptant les millors pràctiques i tecnologies disponibles (Innovation), i Integració d'aplicacions que impulsin els processos de producció, planificació i disseny (Integration). Els serveis de consultoria de Esko es centren en cinc àrees clau: 'Quick Wins', per dissenyar i implementar un full de ruta per millorar el rendiment de la inversió; Color Excellence, per millorar les normes i capacitats de gestió del color; Operational Excellence , destinat a augmentar l'eficiència i l'efectivitat del flux de treball; Collaborative Excellence, que integra tots els implicats en la cadena de subministrament d'envasos; i Integration Excellence, el qual integra les arquitectures d'aplicacions basades en el marc JDF.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks