Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA nombra a Eneko Agorria como nuevo jefe de producto para carpintería

TESA nomena Eneko Agorria com a nou cap de producte per a fusteria

14/12/2006
La signatura Tallers de Escoriaza SAU ha nomenat Eneko Agorria com a cap de producte de panys de fusteria metàl·lica. Agorria és Enginyer Superior per la Universitat de Mondragón i porta prop de 5 anys treballant en el grup TESA. Des del començament, ha col·laborat en projectes de diversa índole, com el desenvolupament del Dossier Industrial de productes de la companyia o el llançament d'una nova línia de distribució i punts de venda. El seu anterior projecte ha consistit a impulsar el desenvolupament d'una nova gamma de productes de base electrònica.

Agorria substituirà Iñaki Elguero-anterior responsable de la gamma-que assumirà responsabilitats relacionades amb fabricació a la planta de Escoriaza. El nou cap de producte aporta no només una sòlida formació tècnica, sinó amplis coneixements de mercat i distribució.

foto

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy