Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA presenta su nuevo boletín

TESA presenta el seu nou butlletí

04/12/2006
Imagen
TESA ha posat en marxa recentment "TESA informa", un nou butlletí informatiu per ferreters, distribuïdors, i altres públics professionals relacionats. Aquesta eina de comunicació té com a objectiu informar sobre novetats de producte de la companyia, apropar l'Organització a clients i col·laboradors, i oferir un millor servei a través d'un canal proper, senzill i obert a tots els que volen saber més sobre l'empresa i la seva realitat quotidiana.

De periodicitat variable, aquesta publicació compta amb una sèrie de seccions fixes (opinió, novetats, entrevistes ...) i altres variables, que aniran adaptant-se a les demandes informatives de cada moment.

Els interessats en rebre aquesta publicació en línia poden demanar ser inclosos en les bases d'enviaments informatius de la signatura a través del següent correu electrònic: tesalocks@tesa.es .

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy