Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a José Manuel Caramés, nuevo Responsable Comercial de Área de Talleres Escoriaza

José Manuel Caramés, nou Responsable comercial d'Àrea de Tallers Escoriaza

04/12/2006
Tallers de Escoriaza (Tesa) ha nomenat José Manuel Caramés nou Responsable comercial d'Àrea per a tot el territori nacional, mercat que impulsarà sota la coordinació de Benvingut Calvo, Director Comercial i de Màrqueting del Grup per a Iberia.

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Sarriko, Caramés ha treballat en Tesa des de 1990, any en què va ingressar en la divisió Securitesa i posteriorment per a diversos canals a la companyia. Ara serà responsable del desenvolupament i implementació de la gestió comercial de la companyia.

D'altra banda, Pablo Izeta és el nou director de Màrqueting de Tesa. Llicenciat en Empresarials, especialitat de Màrqueting, va començar fa 9 anys en Tesa com a Cap de Producte i ha estat sempre lligat a tasques de màrqueting per a les seves diferents marques.

José Manuel Caramés, nou Responsable comercial d'Àrea de Tallers Escoriaza
José Manuel Caramés, nou Responsable comercial d'Àrea de Tallers Escoriaza.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy