Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Diputación Foral de Guipúzcoa adquiere ocho tractores Deutz- Fahr

La Diputació Foral de Guipúscoa adquireix ocho tractors Deutz-Fahr

05/07/2006

Pertanyen a la gamma Agroton K de 100CV i estan adaptats per a treballs de neteja de carreteres i camins.

La Diputació Foral de Guipúscoa ha adquirit 8 nous tractors Deutz-Fahr per a la neteja de carreteres i camins. Els 8 tractors Deutz-Fahr són de la gamma Agrotron i incorporen 100 CV de potència.
Imagen
Aquests tractors estan pintats amb el color taronja institucional i van equipats amb les desbrossadores franceses SMA, que es controlen automàticament des de la cabina i estan adaptades perfectament per als treballs de neteja de les carreteres.

"Hem triat els tractors Deutz-Fahr, explica José Mari Urruti, responsable del Parc de Maquinària de la Diputació Foral de Guipúscoa, per les seves altes prestacions i per la seva fiabilitat, abans ja teníem tractors Deutz-Fahr amb resultats excel lents. També valorem la seguretat de la marca i la confiança i excel lent servei que ens ofereix Oroz Germans ".

Al Parc de Maquinària treballen 12 maquinistes i 3 mecànics en relació permanent amb Oroz Germans, "encara que gairebé tot ho fem aquí i només en situacions greus i extremes acudim a Javier Oroz", assenyalen els mecànics.
Els maquinistes surten diàriament amb els tractors i desbrossadores per a la netejar les carreteres i camins, especialment s'ocupen de les vies més secundàries per facilitar l'accés a totes les poblacions i masos més allunyats. "Això ho fem fins a mitjans de novembre. Quan comença a ploure treballem més en eliminar l'aigua, mantenint netes les cunetes ", assenyala José Mari Urruti.

Imagen
Oroz Germans, concessionari dels tractors Deutz-Fahr per Guipúscoa i Navarra, facilita tot tipus de serveis i formació al Parc de Maquinària de la Diputació Foral de Guipúscoa. Els mecànics reben formació permanent des de la pròpia Diputació Foral i de Oroz Germans. "A més de participar en la formació que Oroz ens ofereix, no tenim més problemes, quan demanem un recanvi l'endemà és aquí el material, explica José Manuel Arana, mecànic de manteniment, que aquesta satisfet amb els tractors Deutz-Fahr, "aquests tractors, diu, destaquen per la seva gran visibilitat i la comoditat i seguretat de la cabina i per al tipus de treball de neteja que fem són molt fiables".

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)