Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TESA reúne a los Security Centers en sus instalaciones de Irún los días 3 y 4 de abril

TESA reuneix als Security Centers en les seves instal·lacions d'Irun els dies 3 i 4 d'abril

12/05/2014

12 de maig de 2014

TESA Assa Abloy consolida les relacions amb les seves Security Centers en la primera Convenció de Manyans que es duc a terme a Irun (Guipúscoa) el passat 3 i 4 d'abril. L'objectiu principal d'aquesta trobada és enfortir les aliances i compromisos adquirits el passat any entre TESA i els manyans. Once Security Centers de tota Espanya, van participar activament durant les dues jornades en les quals es busco l'acostament però sobretot la posada en comú no solament de les últimes novetats de producte destinades a aquest canal sinó de l'estratègia que TESA i els manyans estan duent a terme de la mà.

Durant els dos dies es van realitzar formacions de nous productes i instal·lació dels mateixos com la barra horitzontal o un nou model de pany de sobreposar. Ha estat en aquesta primera Convenció de Manyans, on s'ha presentat per primera vegada l'última solució de control d'accessos de TESA.

Smartair Genesis és el nou sistema de control d'accessos pensat per a petites instal·lacions i perfecte per a manyans ja que per a la seva instal·lació i manteniment no es requereix de coneixements específics d'IT o xarxes. Aquesta nova aposta de TESA busca completar el buit existent entre els amaestramientos mecànics i els sistemes de control d'accessos pensats per a grans instal·lacions.

Convenció de Manyans organitzada per TESA els passats 3 i 4 d'abril

Convenció de Manyans organitzada per TESA els passats 3 i 4 d'abril.

TESA també va aprofitar aquesta immillorable ocasió per realitzar diferents sessions de ‘Voice of the Customer’, amb l'objectiu de conèixer de primera mà la demanda actual del mercat en solucions de tancament. L'escolta activa ha passat a ser un pilar fonamental en l'estratègia de la companyia, per la qual cosa poder realitzar-ho en un col·lectiu tan professional com és el manyà i a més, amb orientacions o localitzacions geogràfiques tan diferents, ho fa moltes més enriquidor per a tots.

La visita a fàbrica va ser molt bé acollida pels participants ja que alguns no havien visitat les instal·lacions de TESA en els últims quinze anys. L'evolució i millora en els processos productes i tecnologies de fabricació van cridar l'atenció de tots ells. Igual que la visita a fabrica, va despertar entusiasme la visita al laboratori d'assajos on es va dur a terme un assaig anti trencament de cilindres.

Alberto Fernández, responsable del Canal Manyà a Espanya, ha destacat el positiu d'aquest esdeveniment per reforçar les relacions i compartir els coneixements entre professionals del sector. A més la valoració ha resultat d'allò més positiva gràcies a l'interès mostrat per tots els participants i a les seves ganes de traslladar tot el presentat als seus clients. El pla d'establiment de Security Centers de TESA per tota Espanya contínua i durant aquest any s'homologarà a tots aquells que vegin en això una gran oportunitat de futur.

Empreses o entitats relacionades

Talleres de Escoriaza, S.A.U. - Grupo Assa Abloy

Comentaris de l'article/notícia

#1 - cerrajeros barcelona
20/05/2014 10:21:10
Me parece muy interesante que se organicen estos acercamientos entre fabricantes y cerrajeros, Security Centers de TESA es un proyecto innovador y de grandes expectativas.

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.