Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trace Software y elecworks colaboran en el Proyecto Magallanes

Traci Programari i elecworks col·laboren en el Projecte Magallanes

09/05/2014

9 de maig de 2014

Traci Programari International i la seva solució de CAD elèctric, elecworks, col·laboren amb la Universitat de Vigo en el Projecte Magallanes. Aquest projecte, únic a Espanya, utilitza elecworks, la solució més potent i intuïtiva del mercat, per elaborar el disseny elèctric d'aquest revolucionari projecte.

Traci Programari International, dins del seu pla de responsabilitat social corporativa, es troba altament compromesa amb el futur de la societat i el medi ambient, perquè les persones i la societat millorin la seva qualitat de vida. L'objectiu com a empresa és oferir productes d'alta qualitat als clients, impulsar nous i millors projectes en favor del medi ambient i les energies renovables, oferir oportunitats de col·laboració per a formació o projectes singulars i millorar l'impacte mediambiental a través del desenvolupament de productes únics per aconseguir una major eficiència energètica.

El projecte Magallanes consisteix en el disseny i construcció d'una plataforma experimental d'alta estabilitat per a la sustentació de dues hidrogeneradores de 1MW de potència cadascun, capaç d'aprofitar, de forma bidireccional, els corrents marins superiors a 1,5 m/s. L'esforç de Traci Programari amb el departament de Tecnologia Electrònica de la Universitat de Vigo, referent en el desenvolupament de projectes singulars relacionats amb les energies renovables, donen un impuls a aquests nous i pioners projectes que ajuden a la conservació del medi ambient, mitjançant l'aprofitament, de manera eficient, de les energies renovables.

Projecte Magallanes
Projecte Magallanes.

Elecworks, la solució intuïtiva i de fàcil ús, utilitzada per a la creació de projectes elèctrics i d'automatització, serà utilitzada per aquest departament com a eina central per al disseny de la part elèctrica d'aquesta plataforma flotant Amb la mirada posada en el futur de l'eficiència energètica i en les energies renovables i el seu benefici per al medi ambient, Traci Programari s'enorgulleix de col·laborar en el Projecte Magallanes que utilitza el moviment dels corrents marins per generar electricitat, una energia 100% renovable. Aquesta energia té cada vegada més presència dins de l'àmbit de les energies renovables gràcies a les seves grans expectatives de creixement a causa del seu extraordinari potencial, gran predictibilidad i el seu baix impacte mediambiental. Es pot consultar el video de presentació del Projecte Magallanes en est enllaci.

Empreses o entitats relacionades

Trace Software International, S.a.s.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.