Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes logra un crecimiento del 8% en los ingresos correspondientes a nuevas licencias

Dassault Systèmes aconsegueix un creixement del 8% en els ingressos corresponents a noves llicències

08/05/2014

8 de maig de 2014

Dassault Systèmes, the 3Dexperience Company, presenta els seus resultats comptables IFRS pendents d'auditoria corresponents al primer trimestre finalitzat el 31 de març de 2014. Els resultats han estat revisats per la junta directiva de la companyia el 22 d'abril de 2014.

  • Creixement orgànic per noves llicències d'un 6%
  • Augment d'ingressos a Àsia un 10% (no-IFRS) liderats per Japó, Corea del Sud i Xina.
  • Gràcies a l'adopció de V6 es genera un increment del 12% dels ingressos corresponents al programari Enovia
  • Es duu a terme l'adquisició d'Advancing Accelrys
  • Es confirmen els objectius financers per a l'any 2014

“L'any 2014 ens centrem a incrementar el valor de les solucions per als nostres clients mitjançant la plataforma 3Dexperience i l'estratègia d'experiències per indústries. Cada vegada és més notori que les nostres solucions són fonamentals per ajudar als clients a crear productes innovadors i experiències que influeixin en el seu creixement”, declara Bernard Charles, president i CEO de Dassault Systèmes.

“L'arquitectura V6 continua en període d'expansió, la qual cosa dóna com resultat un major nombre de clients amb implementacions reeixides en aquest primer trimestre. Companyies capdavanteres de les indústries d'automoció, alta tecnologia, ciències de la vida, béns de consum envasats i retail a nivell mundial han aconseguit implementar la nostra plataforma 3Dexperience basada en l'arquitectura V6. Estem treballant amb el nostre equip global de venda directa per aconseguir que aquests èxits es repeteixin, així com aconseguir accelerar l'arribada al mercat per a les cadenes de subministrament i noves indústries a través de les nostres vendes indirectes. Junts podem aconseguir enriquir l'oferta de productes per a les indústries farmacèutica i química, a més de para clients d'altres indústries clau com la d'alta tecnologia”.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.