Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornada de puertas abiertas en EMMS, nuevo concesionario oficial de las marcas Same y Deutz-Fahr

Jornada de portes obertes en EMMS, nou concessionari oficial de les marques Same i Deutz-Fahr

03/04/2014

3 d'abril de 2014

Divendres passat 21 de març l'empresa EMMS va obrir la seva portes oficialment com a nou concessionari oficial per a les marques Same i Deutz-Fahr amb una jornada de portes obertes que va congregar a 250 persones. Amb la responsabilitat comercial per a les comarques d'Anoia, Alt Penedès, Baix Llobregat i Garraf, a Barcelona, i del Baix Penedés (Tarragona), el nou concessionari oficial i el seu desenvolupament durant els propers anys suposa un punt estratègic dins dels plans de creixement del Grup Same Deutz-Fahr per a Espanya.

L'empresa EMMS, amb més de 50 anys d'experiència en el sector de la maquinària agrícola, inicia aquesta nova etapa avalada per la seva gran experiència anterior com a concessionari de tractors des de fa molts anys i, sobretot, amb la màxima il·lusió que suposa l'arrencar un nou projecte empresarial. En paraules del seu gerent, Max Margalef, tot l'equip de professionals que forma el concessionari està preparat per aconseguir els majors èxits de la mà de Same i Deutz-Fahr. Els tractors especialitzats de la marca SAME i la gamma de productes Deutz-Fahr per a clients professionals es complementen perfectament per oferir una oferta global, adequada a la demanda de la seva zona.

Imagen
Com a distribuïdors oficials de les marques Same i Deutz-Fahr, la responsabilitat comercial inclou els tractors agrícoles d'ambdues marques i la gamma completa de recol·lectores i telescòpiques de Deutz-Fahr. A la jornada van acudir responsables de la filial espanyola de Same Deutz-Fahr per recolzar a la concessió en la seva nova etapa.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Same - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)