Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EdgeCAM para SolidWorks

EdgeCAM per SolidWorks

15/03/2003
EdgeCAM Solid Machinist és un sistema CAM totalment integrat per generar estratègies de mecanitzat i codis NC, en especial per a peces SolidWorks. Basat en el programari EdgeCAM Solid Machinist, el SolidWorks User pot importar arxius directament a EdgeCAM on una gran gamma d'opcions ofereixen una via ràpida i fiable cap a la fabricació. S'aconsegueix una integritat de dades real perquè el model sòlid no es filtra a través d'un traductor.

Quan una peça SolidWorks s'obre en EdgeCAM Solid Machinist es manté com a model sòlid, exactament com es va crear. EdgeCAM Solid Machinist utilitza el reconeixement automàtic de trets per interrogar el model sòlid i trobar trets mecanitzables. Aquests es poden mecanitzar utilitzant l'àmplia gamma d'operacions de tall prismàtic i de forma lliure de EdgeCAM.

Les operacions de fabricació es poden aplicar automàticament als trets reduint el nombre de recorreguts-clau, pics amb el ratolí i el temps per generar un programa NC.

El softawre incorpora associativitat de trajectòria d'eina a model, el que significa que els canvis tardans en el model no afectaran el temps de fabricació. El programari detectarà quan s'ha canviat un model o peça i donarà a l'usuari l'opció d'actualitzar la versió modificada, incloent-hi els trets corregits.

El programa té un assistent (el Technology Assistant de EdgeCAM), que proporciona una completa base de dades de materials i informació d'eines fàcilment accessible. La informació és utilitzada per EdgeCAM per inserir automàticament velocitats optimitzades i avenços per a l'eina i materials utilitzats. El resultat és que prova i error ja no han de ser part del procés de mecanitzat i es garanteix un excel lent acabat superficial, temps de cicle reduïts, major durada de l'eina i major productivitat general.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks