Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Trace bate récords en 2013

Grup Traci bat rècords en 2013

24/02/2014

24 de febrer de 2014

El Grup Traci, que engloba a les societats TraceParts i Traci Programari International, anuncia una xifra de negoci en el 2013 de 7.980.000 euros, la més important de la seva història, i d'aquesta manera supera el llistó simbòlic dels 10 milions de dòlars. TraceParts és un dels principals proveïdors mundials de contingut digital 3D per a l'enginyeria. Ofereix solucions de programari professionals i evolutives a través d'uns productes i serveis web potents tals com a biblioteques de components CAD, catàlegs electrònics i configuradors de productes. D'aquesta manera, permet que els fabricants de components puguin millorar l'eficàcia del seu màrqueting en augmentar el valor de les seves dades de productes digitals existents.

El seu portal és utilitzat per usuaris CAD de tot el món i compta amb més d'1,7 milions de membres. Traci Programari International és editor de programari per al disseny d'instal·lacions elèctriques, càlculs i automatismes industrials (elec calcT, solar calcT.). El seu programari de CAD elecworksT ha estat triat en la seva versió integrada en SolidWorks per Dassault Systèmes, a través d'un contracte de llicència. Traduït a 14 idiomes, actualment està disponible a tot el món gràcies a la xarxa de distribuïdors SolidWorks sota el nom de SolidWorks Electrical. “El llistó dels 10 milions de dòlars és simbòlic però important, ja que correspon a un creixement regular i fort de les activitats de les nostres dues entitats”, afirma Étienne Mullie, president i fundador del Grup Traci. "Recompensa també els esforços dels nostres col·laboradors per imaginar i desenvolupar innovadors productes i serveis per als industrials de tot el món. Aplaudeixo la seva fidelitat, el seu domini i el seu compromís amb l'empresa. També felicito a Gabriel Guigue, director general de TraceParts, i a Pedro Puig, director general de Traci Programari International, per la seva comprensió de les expectatives dels seus mercats i la seva visió estratègica".

El Grup Traci ha facturat 10 milions de dòlars en 2013
El Grup Traci ha facturat 10 milions de dòlars en 2013.

El grup, que compta amb 110 col·laboradors, celebrarà aquest any el seu 25 aniversari i veu el seu futur en la innovació: “En tres anys hauríem de duplicar la nostra xifra de negocis”, declara Étienne Mullie. “Per aconseguir-ho augmentarem les nostres inversions en R+D i les nostres posicions als mercats internacionals. En el 2014 i en el 2015 llançarem nous productes que es beneficiaran de les innovadores tecnologies en les quals portem invertint molts anys. El nostre objectiu és col·locar tots els nostres productes de programari, actuals i futurs, en primera línia internacional i desenvolupar nous serveis, a imatge i semblança de l'oferta de generació de clients potencials proposta amb èxit per TraceParts”.

Empreses o entitats relacionades

Trace Software International, S.a.s.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.