Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes lanza la primera aplicación Solidworks sobre la plataforma 3Dexperience: Solidworks Mechanical Conceptual

Dassault Systèmes llança la primera aplicació Solidworks sobre la plataforma 3Dexperience: Solidworks Mechanical Conceptual

06/02/2014

6 de febrer de 2014

Dassault Systèmes (DS), the 3Dexperience Company, confirma el llançament de Solidworks Mechanical Conceptual sobre la plataforma 3Dexperience, que estarà disponible de forma generalitzada a partir d'abril de 2014.

En l'era de la ‘experiència d'ús’, el món del disseny ha canviat radicalment: és més social i conceptual, i la col·laboració és crítica. Solidworks Mechanical Conceptual sobre la plataforma 3Dexperience reuneix l'essència d'aquesta nova filosofia. Amb aquesta solució, Dassault Systèmes s'obre a nous horitzons al món del disseny i ofereix a la comunitat Solidworks la potència de totes les seves aplicacions, continguts i serveis.

Solidworks Mechanical Conceptual
Solidworks Mechanical Conceptual.

“De la mateixa manera que les tecnologies i els models de negoci evolucionen, els nostres usuaris esperen que els proporcionem les eines més noves per ajudar-los a col·laborar de forma més extensa i a aprofitar la fabricació i impressió 3D amb l'objectiu de ser més competitius i innovadors. Amb Solidworks Mechanical Conceptual hem fet precisament això. Per primera vegada, tota la indústria de fabricació pot beneficiar-se d'una revolucionària plataforma social que serveix tant a la comunitat global de Solidworks com a la nova generació d'experiències de processos dirigida a la comunitat mundial de Catia”, assenyala Bertrand Sicot, CEO de Solidworks de Dassault Systèmes. “Les oportunitats de cooperació per als usuaris de Solidworks són majors que mai. Això obre la porta als nostres clients de tot tipus d'indústries i companyies en les quals Dassault Systèmes i les seves altres aplicacions són peces significatives”.

Instal·lat en entorns de producció en nombroses instal·lacions de clients, Solidworks Mechanical Conceptual avança en el disseny conceptual, permetent als usuaris capturar i desenvolupar digitalment amb rapidesa les seves idees per crear dissenys guanyadors amb els quals conquistar quota de mercat. Una dels avantatges clau de la nova solució Solidworks basada en la plataforma 3Dexperience és la col·laboració online a través de les seves capacitats cloud preconstruidas. L'aspecte social del disseny conceptual i la presa de decisions està integrat en les capacitats de Solidworks Mechanical Conceptual.

D'aquesta manera, Solidworks Mechanical Conceptual és un entorn de modelatge centrat en quatre elements clau del disseny conceptual:

  • Conceptual: els usuaris poden crear i desenvolupar ràpidament els seus conceptes de la forma que vulguin sense barreres de disseny, i poden capturar automàticament les seves idees per usar-les a qualsevol moment en un futur.
  • Instintiu: els usuaris poden dissenyar tal com pensen, amb eines de disseny àgils i instintives en un entorn de modelatge sense estructures i amb capacitat d'edició directa.
  • Social: les familiars eines de col·laboració social incloses en l'entorn interactiu 3Dexperience permeten als usuaris manejar la intel·ligència col·lectiva de la seva companyia, els clients i els proveïdors.
  • Connectat: la col·laboració s'ha millorat amb el guardat automàtic de les iteracions de disseny per mantenir les dades fora de perill, actualitzats i accessibles a qualsevol moment i en qualsevol part.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.