Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes presenta la edición 2014 de su Desafío de Diseño bajo un nuevo concepto: Prague Experience

Dassault Systèmes presenta l'edició 2014 del seu Desafiament de Disseny sota un nou concepte: Prague Experience

30/01/2014

31 de gener de 2014

Dassault Systèmes i AutoDesign&Styling, recolzat per l'associació ciutadana Czechdesign i la revista per tablet Dotyk, anuncien la tercera edició del seu concurs internacional per a joves dissenyadors. En aquesta edició, els participants hauran d'inspirar-se en l'esperit únic de Praga i dissenyar un objecte qualsevol que millori la vida quotidiana dels habitants i visitants de la ciutat. El concurs està obert als dissenyadors de tot el món.

El projecte guanyador haurà de reflectir la idea que l'home ha de ser amigable amb el medi ambient i al mateix temps mostrar el caràcter especial de Praga, una ciutat europea famosa a tot el món per la seva arquitectura i emblemàtics monuments. L'objectiu del concurs és il·lustrar el potencial del disseny per millorar la vida de la gent i demostrar que el disseny no és una qüestió de luxe, sinó de comoditat.

“Amb la tercera edició d'aquest concurs, podem ja dir que hem establert una petita tradició. Esperem que el tema d'aquest any atregui a molts participants de tot el món i els ajudi en les seves futures carreres com a dissenyadors”, declara Anne Asensio, vicepresidenta d'Experiència de Disseny de Dassault Systèmes i presidenta del jurat en l'última edició.

El Desafiament de Disseny de Dassault Systèmes és part integral de l'esforç continu de la companyia per recolzar el talent jove. Gairebé 150 dissenyadors, en la seva majoria estudiants, han participat en les dues primeres edicions del concurs celebrat a Praga. Alguns d'ells ja han començat les seves carreres professionals. Diego García, el guanyador de 2011, actualment treballa com a becari en Seat. El guanyador de l'any passat, Riten Gojiya, és becari en Profunda Europa.

Tots els detalls de Dassault Systèmes Design Challenge 2014 es poden trobar a la pàgina web de AutoDesign&Styling, on els participants poden registrar-se i enviar el seu projecte. La data límit per enviar els esbossos és el 28 de febrer de 2014. Els projectes seran avaluats per un jurat d'experts independents entre els quals figuren dissenyadors professionals, acadèmics i consultors.

Els guanyadors seran anunciats en l'edició de març d'Autodesign&Styling i en l'edició digital de la revista Dotyk. El creador del millor projecte rebrà un premi d'1.000 euros, el segon lloc rebrà 500 euros i el tercer lloc, 300 euros.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.