Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Conexión sencilla y sellada para servomotores
Els cables M23 són injectats i provats al 100%, certifiquen una manipulació i una instal·lació seguraa i redueixen l'aparició de fallades

Connexió senzilla i segellada per servomotores

Redacció Interempresas09/01/2014

Amb freqüència els servomotores utilitzen per a la seva connexió connectors M23. Aquests connectors compactes s'han convertit en un estàndard en lloc de les caixes de borns. En aquests moments són el sistema de connexió més habitual. Murrelektronik presenta els seus cables de potència i de senyal (mesura 1.0) de màxima qualitat, perfectament segellats, resistents als cops i les vibracions, poden muntar-se fàcilment i estan a prova de modificacions.

Els cablejats M23 es presenten al mercat amb la coberta de color taronja per a la connexió d'alimentació i de color verd per al cas de senyals. Són una solució establerta per a la connexió de servomotores amb una grandària de connector 1.0. Fins ara per a aplicacions M23, s'havien de cablear solucions de connexió des d'un gran nombre de parts individuals. En qualsevol cas, aquesta solució no era suficientment bona: molts usuaris es queixaven de falta de segellat, comportament inadequat davant xocs i vibracions i d'un muntatge complicat i llarg.

Murrelektronik ofereix connectors M8 i M12 per a sensor/actuadors que solucionen aquests problemes. El coneixement adquirit sobre aquests connectors constitueix la base per al desenvolupament i fabricació de la sèrie M23 de Murrelektronik de connectors d'interface entre servoreguladores i servomotores.

Murrelektronik ha fabricat cables que connecten servoreguladores de Siemens amb motors Siemens. Els connectors M23 estan disponibles amb diferents dissenys de contacte per al motor.

Cablejats M23 de Murrelektronik
Cablejats M23 de Murrelektronik.

Quant als servoreguladores, s'ofereixen diversos cables d'alimentació pre-cablejats i amb extrems lliures amb connectors precisos per a controladors de Siemens; els cables de senyal estan equipats amb connectors Sub-D. També estan disponibles un gran nombre de connectors Drive-Cliq. Els connectors M23 de Murrelektronik són la solució òptima per a la connexió dels servomotores als servo reguladors:

Asseguren una estanqueïtat òptima: La seva elevada consistència i el modelat PUR lliures d'halogen asseguren una estanqueïtat segons IP67/68. Els cables estan fortament subjectes a la coberta del connector, la qual cosa proporciona un alliberament de tensió màxima. La rosca de cargol hexagonal possibilita un muntatge segur i segellat – fet, òbviament, amb la clau dinamométrica i no amb la de tub. En usar la clau calibrada en parell s'asseguren unes connexions perfectes amb l'estrenyi just predefinit.

El xoc i la vibració no li afecten: Els connectors estan dotats amb tancaments anti-vibració. Aquest mecanisme prevé pèrdues i assegura connexions permanentment segellades. L'avantatge: no són necessaris reajustaments ni manteniment

Muntatge senzill sense fallades de cablejat: Els cables són injectats i provats en un 100 %, assegurant una manipulació i una instal·lació totalment segures, reduint l'aparició de fallades. Les fletxes codificadores serveixen com a guia òptima per al muntatge.

Però això no és tot: Els connectors M23 de Murrelektronik ofereixen moltes més avantatges:

  • Una cobertura de 360º i les propietats ESD de la injecció contribueixen a una elevada resistència a les avaries EMC.
  • Una disminució de pes del 30% significa menys pes total, un avantatge interessant quan es tracta de servomotores sobre elements lliscants.
  • Una connexió per a tub coarrugado integrada. I com que brutícia i pols semblen relacionats amb el tub coarrugado, en Murrelektronik s'aplica sense adaptador ni complicades subjeccions de cables. Un avantatge sobretot per a clients que prefereixen utilitzar el tub coarrugado.
  • La qualitat del cable és excel·lent. Murrelektronik utilitza només cables PUR de màxima qualitat, equiparable a la dels cables MC800+ de Siemens.
  • Referències d'article clares, segons la numeració de Siemens es corresponen 1:1 amb les de Murrelektronik, per assegurar un encreuament de referències senzill.
  • Murrelektronik fabrica en segments de 10 centímetres, en comandes d'a partir d'1 peça.

Empreses o entitats relacionades

Murrelektronik Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.