Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Same Deutz-Fahr presenta novedades en todas sus marcas
Les novetats de Same en Agritechnica van estar encapçalades per l'el nou Audax ST fins a 220 CV

Same Deutz-Fahr presenta novetats en totes les seves marques

David Pou05/12/2013

Encara que les imponents sèries 9 i 11 de Deutz-Fahr i els nous models Lamborghini eren els grans reclams en el seu stand d'Agritechnica, van ser múltiples les novetats que el Grup va presentar en la cita alemanya. Entre les novetats presentades destaca per al mercat espanyol el model Virtus J de Same, que els acabats de sèrie del Virtus es converteixen en opcional per arribar a un segment de mercat de volum de mitja potència entre 100 i 120 CV.

Imagen

Same

Les novetats de Same en Agritechnica van estar encapçalades per l'el nou Audax ST fins a 220 CV, una màquina robusta de batalla llarga amb unes característiques ideals per al transport i per afrontar les tasques més dures de tir. Disposa de transmissió Full Power Shift, que sense ser una transmissió contínua ofereix altíssimes prestacions per a l'agricultor que demanda alta potència. Equipa motor Deutz i munta la cabina MaxiVision. Es tracta d'un tractor amb una alta tecnologia, enfocat al client fidel a Same en el segment d'alta potència.

El Virtus J, una nova aposta de Same per a un segment més competitiu de mercat entorn dels 100-120 CV. .

El Virtus J, una nova aposta de Same per a un segment més competitiu de mercat entorn dels 100-120 CV. .

D'altra banda es va presentar el Same Virtus J, amb potències de 90 a 120 CV, un tractor versàtil, ideal per treballar amb aperos com el carregador frontal, amb una excel·lent relació qualitat/preu. “Amb la versió J el que fem és equipar al Virtus amb l'estrictament necessari que demanda el client, prescindint de les configuracions que no es necessiten, la qual cosa ens permet posicionar-nos al mercat amb un model de major competitivitat. Es mantenen les altes especificacions tècniques, però quant als acabats que venia de sèrie, en el model J es converteix en opcionals sota comanda. És una forma d'entrar en un segment més econòmic, pensat per a mercats mediterranis com l'espanyol o l'italià”, comentava Juan Marín, director de Màrqueting de Same Deutz-Fahr Ibèrica.

Deutz-Fahr

Agritechnica va revestir una particular importància per Deutz-Fahr, ja que li va brindar una ocasió excepcional per llançar una sèrie de productes completament nous i importants integracions de les gammes ja existents. En tractors s'introdueixen dues gammes completes del segment d'alta potència que estableixen noves fites: la Sèrie 9, de 270 a 340 CV, i l'esperada Sèrie 11, tractors amb estructura tradicional i transmissió de variació contínua, fins a 440 CV. “Es tracta d'un tractor de molt alta potència, que sense arribar a ser un model eruga articulat típic en mercats com el nord-americà, està destinat al mercat europeu per a empreses que necessiten treballar en molt poc temps extensions de terreny molt àmplies”, afirmava Juan Marín.

Les sèries 9 i 11, dos autèntics 'monstres' en el stand de Deutz-Fahr
Les sèries 9 i 11, dos autèntics 'monstres' en el stand de Deutz-Fahr.

Deutz-Fahr ha ampliat a més la Sèrie 6, premiada amb el German Design Award juntament amb la cabina MaxiVision, amb els models de quatre cilindres de 120 a 140 CV, molt interessants per al mercat espanyol, i els models d'alta gamma fins a 193 CV. També es va presentar la nova sèrie 5C, en el segment de mitja potència, tractors versàtils de 90 a 120 CV, amb transmissions sota càrrega, regulació de l'inversor, sistema SDD que facilita el gir i amb la maniobrabilitat pròpia d'un 4 cilindres.

Lamborghini

De la marca Lamborghini va destacar en Agritechnica una vegada més el model Nitre, premiat com a Tractor de l'Any al Millor Disseny, del segment de 4 cilindres amb motor Deutz que permet muntar la transmissió Power Shift sota càrrega de tres velocitats, ara disponible també amb transmissió contínua VRT. Es tracta d'un producte Premium per a un client concret que busca un tractor amb bones especificacions i un gran disseny. En aquesta mateixa línia s'augmenta la gamma amb el Lamborghini Mach VRT, el nou vaixell almirall de la marca, amb potències fins a 265 CV, transmissió de variació contínua, tecnologia i confort d'altíssim nivell, i la sèrie Lamborghini Spark, amb tractors de 120 a 193 CV, de quatre o sis cilindres, Powershift o infinitament variable VRT. “Amb les noves apostes de Lamborghini busquem a clients que vegin en el tractor una mica més que la pròpia màquina, que empaticen amb els valors estètics i emocionals de la marca”, afegia el director de Màrqueting de la filial espanyola.

Les nous models Lamborghini destaquen per un refinat va dissenyar a la recerca d'un client de segment alt
Les nous models Lamborghini destaquen per un refinat va dissenyar a la recerca d'un client de segment alt.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Same - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)