Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aqua eSolutions ayuda a innovar los modelos de gestión empresariales
Fa més de quinze anys desenvolupant solucions de gestió empresarial

Aqua eSolutions ajuda a innovar els models de gestió empresarials

Redacció QU01/10/2005
A l'escenari del segle XXI les empreses han d'establir polítiques que els ajudin a adaptar-se a l'evolució dels mercats i això significa que han d'innovar en els seus models de gestió per a proporcionar serveis d'una manera més eficaç en un entorn cada vegada més competitiu i global. Amb aquesta filosofia treballa des de fa més de quinze anys Aqua eSolutions.
Aqua eSolutions és una companyia fabricant de solucions de gestió empresarial que compta amb 16 anys d'experiència en el mercat, període de temps en el que ha portat a terme projectes d'implementació de sistemes empresarials adreçats a optimitzar el rendiment i l'eficàcia de les companyies, orientant els seus models de negoci als clients.

Amb oficines a Madrid ia Barcelona, Aqua eSolutions, disposa, a més, d'una xarxa de partners certificats com ASC (Aqua Solution Centers) amb presència a tot el territori nacional.

Imagen

El nou paradigma empresarial

Pedro Luis Ramos, director general de la companyia, comenta que en la seva major part, el segle XX ha estat caracteritzat per un dèficit de l'oferta sobre la demanda. Per tant, per tal d'arribar als nivells de producció requerits pel mercat, les empreses van començar a organitzar-se entorn als seus recursos. ¿L'objectiu?: Fabricar en les condicions més òptimes el millor producte possible. En aquest context, un model d'organització empresarial orientat als recursos era fonamental.

El segle XXI comporta un superàvit en l'oferta i una estabilització de la demanda. Aquesta situació posa davant del món empresarial una nova forma de gestió al voltant d'un model organitzatiu orientat a la demanda.

Per això, les solucions de gestió d'Aqua eSolutions, continua Pedro Luis Ramos, estan enfocades a innovar els models de negoci de les empreses perquè aportin un valor afegit als seus clients

La mobilitat obre nous horitzons

Les empreses estan obtenint interessants avantatges competitius de noves tecnologies com la mobilitat. Empreses de diferents sectors treballen per millorar els serveis oferts als seus clients, dotant als seus empleats de dispositius de mobilitat amb accés a les aplicacions corporatives en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

"Com a empresa que s'anticipa als canvis, a Aqua eSolutions disposem d'una oferta de solucions de mobilitat per a impulsar les possibilitats de creixement empresarial a través d'innovadors models de relació amb clients i noves formes d'organització", afirma el director general d'Aqua .

Amb oficines a Madrid ia Barcelona, Aqua eSolutions cobreix, a més, amb partners tot el territori nacional
Pedro Luis Ramos, director general de la companyia
Pedro Luis Ramos, director general de la companyia.
Aqua elab és la solució específicament dissenyada per a empreses del sector químic

Una solució per al sector químic

Específicament dissenyada per a empreses del sector químic, Aqua elab és una solució que afegeix senzillesa a la gestió de la producció i garanteix el rigor necessari en el seu disseny i execució.

Entre altres aspectes, permet la generació d'escandalls, el control de productes semielaborats, la definició de toleràncies, de pautes d'inspecció, l'anàlisi de costos, la implementació de mecanismes de seguretat, tant interns com els referents al compliment de la normativa vigent, a més de controlar la qualitat dels productes i no descuidar, d'aquesta manera, els nivells de competitivitat.

Un solució que dóna suport a la correcta presa de decisions empresarials, en funció d'una informació real i actualitzada, i que millora la capacitat d'adaptació al canvi de les companyies químiques.

Pedro Luis Ramos conclou que Aqua eSolutions és plenament conscient que els canvis experimentats en l'estructura, l'estratègia i l'organització d'empreses i indústries en l'actualitat traslladen a les companyies a una etapa següent en la que serà essencial una gestió amb un enfocament estratègic en el qual la tecnologia cobri el seu ple sentit d'utilitat.

L'objectiu és aportar un valor afegit als clients

Empreses o entitats relacionades

Aqua eSolutions, S.A.