Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Segula Systems presenta el nuevo software Solidworks 2006

Segula Systems presenta el nou programari Solidworks 2006

28/10/2005

28 octubre 2005

Segula Systems va presentar, el passat dia 4 d'octubre, a l'Hotel Novotel de Sant Joan Despí, la nova versió SolidWorks 2006, que estableix un nou estàndard en rendiment i potència per al disseny mecànic 3D.
La presentació la va realitzar Emma Moro, Technical Manager de SolidWorks a Segula Systems i va comptar amb la presència d'Oscar Torres, responsable de SolidWorks Corporation per a Espanya i Portugal. Torres va explicar el posicionament de lideratge que té SolidWorks en el sector, mostrant exemple de clients insígnia en diferents sectors com Michelin, Ecotecnia, SantaCole, Leciñena, Stee Lauder o l'Oreal entre d'altres.
El programari inclou més de 200 millores demanades pels clients i innovacions significatives que obren nous camins en l'eficàcia de l'enginyeria.
En SolidWorks 2006 s'inclouen una sèrie de millores que simplifiquen, acceleren i integren el treball d'enginyeria de disseny, entre les quals es troben:

- Un increment exponencial del rendiment.

- Noves eines que milloren la productivitat dels usuaris com els "Components Intel·ligents".

- Noves funcions per sectors per: els dissenyadors de màquines, xapes metàl·liques i productes de consum.

- Noves funcions per a la validació de dissenys generals que posen l'anàlisi sofisticat en mans dels dissenyadors

- Innovacions que faciliten significativament la migració del disseny en 2D a 3D, com 3D Drawing View i Design Checker, a més de millores en la sèrie DWG (Editor, Gateway, Viewer)

- Millores en SolidWorks Office Premium que permeten als enginyers de disseny treballar en tota la gamma de les seves activitats.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks