Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bosch Rexroth incrementa las ventas y el tráfico de su web gracias a la tecnología PartStream.NET

Bosch Rexroth incrementa les vendes i el trànsit del seu web gràcies a la tecnologia PartStream.NET

16/09/2005

16 setembre 2005

Un dels majors proveïdors de components i sistemes d'automoció que impulsen les plantes de fabricació de tot el món està incrementant les seves vendes amb un catàleg en línia interactiu que utilitza el servei 3D PartStream.NET de SolidWorks Corporation. El grup de tecnologies d'acoblament i moviment lineal de Bosch Rexroth Corporation també ha incrementat el trànsit del seu lloc web i les pistes de vendes en oferir als clients models 3D de màquines, components i sistemes que poden descarregar en els seus propis dissenys per a garantir un funcionament i un ajustament necessaris.
Bosch Rexroth, Corp, una filial nord-americana de l'empresa alemanya Bosch Rexroth AG, ofereix una sèrie de tecnologies d'impulsió, control i moviment a empreses Fortune 500 com Ford, IBM, Procter & Gamble, Caterpillar i Phillips. Els seus productes van des de senzilles estacions de treball d'acoblament manual per a plantes de fabricació a components de moviment lineal de sofisticats equips per al tractament del càncer, i presten els seus serveis a una sèrie d'indústries com les de màquines-eines, automatització, empaquetat, semiconductors , medicina, automoció i manipulació de materials. El grup de tecnologies d'acoblament i moviment lineal va triar 3D PartStream.NET perquè té la flexibilitat que necessiten els clients per a descarregar models 3D en el format de fitxer de la seva elecció, incloent models de SolidWorks, que demanaven molts clients.
"Alguns dels nostres clients són integradors de sistemes que ajuden a fabricants internacionals a construir noves plantes o millorar les existents", va comentar Kevin Gingerich, director de màrqueting de Bosch Rexroth, Corp "Per tant, si intenten afegir robots amb estacions automatitzades o algun altre procés sofisticat, necessiten saber exactament com s'ha d'ajustar tot. 3D PartStream.NET els permet assegurar-se que totes les peces encaixen abans que comenci el procés de compra i comanda. "
Després d'implantar 3D PartStream.NET el mes d'abril, les vendes realitzades fins la data en el recentment redissenyat lloc de comerç electrònic de l'empresa han augmentat el 40 per cent i el nombre de pistes de vendes el 25 per cent, segons Gingerich. L'empresa va registrar 1.800 transaccions (visites, configuracions i descàrregues) relatives a models 3D en la primera setmana de funcionament d'aquest nou servei.
Gingerich atribueix part d'aquest èxit al servei 3D ContentCentralSM de SolidWorks: www.3dcontentcentral.com

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks