Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Enerfin adquiere la herramienta Enovia V6 con Abgam

Enerfin adquireix l'eina Enovia V6 amb Abgam

09/07/2013

9 de juliol de 2013

Enerfin promociona, desenvolupa, construeix i explota projectes d'inversió en Energia Eòlica, tant a Espanya com en l'exterior. Disposa d'oficines a Madrid (oficina central), Porto Alegri (Brasil) i Mont-real (Canadà). Enerfin està participant en 903 Megavats eòlics en explotacions localitzades a Espanya i Brasil, amb una producció d'uns 2.300 GWh/any capaç de proveir a uns 800.000 llars. Entre els seus projectes en construcció destaca el nou complex eòlic de 100 Megavats a la província de Québec (Canadà).

Enovia V6 de Dassault Systèmes és l'aplicació de col·laboració més popular per al llançament de nous productes al mercat,  ofrececiendo a l'usuari una experiència única, idònia per als projectes en diferents localitzacions globals, que cridarà l'atenció de tots.  Al principi, Enerfin comptava amb una base instal·lada d'Autocad + Enovia Smarteam, recentment ha migrado a Enovia V6 amb l'objectiu de respondre completament a les noves necessitats de la companyia. Gràcies a les funcionalitats de gestió de projectes d'Enovia V6, Enerfin aconsegueix millorar notablement la gestió dels seus projectes eòlics.

 

Energia eòlica
Energia eòlica.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks