Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Murrelektronik amplía su gama de cables Ethernet
El mecanisme de tancament de 15º dels connectors M8 i M12 i l'alta qualitat del modelat PUR, garanteix connexions segures amb protecció IP65/68

Murrelektronik amplia la seva gamma de cables Ethernet

Redacció Interempresas09/07/2013
Ethernet industrial és una única solució per a totes les àrees d'una empresa, des de l'adreça fins al control, passant pel camp. Un sistema d'aquestes característiques requereix accessoris de connexió complets i versàtils, com els senzills connectors RJ45 per a aplicacions IP20 en oficines fins als robusts connectors amb protecció IP65/68 per a ambients industrials.

Murrelektronik compta amb una àmplia gamma de producte i accessoris de connexió per a totes aquestes àrees. Els connectors M12 i RJ45, amb una gran varietat de models precableados, són la solució perfecta per a aplicacions IP20. El mecanisme de tancament de 15º dels connectors M8 i M12 i l'alta qualitat del modelat PUR, garanteix connexions segures amb protecció IP65/68, fins i tot en els ambients industrials més agressius.

Murrelektronik compta amb una àmplia gamma de producte i accessoris de connexió per a totes aquestes àrees
Murrelektronik compta amb una àmplia gamma de producte i accessoris de connexió per a totes aquestes àrees.

Murrelektronik ofereix el cable adequat per a cada aplicació: des de cobertes PVC per a instal·lacions de cable fix fins als extremadament flexibles cables PUR amb un diàmetre de secció de 0,34 mm2 per a tensió i curvatura per al seu ús, per exemple, en cadenes portacables. Tots els models compten amb un apantallado visual de més del 85%. El concepte d'apantallado de 360º per a connectors de Murrelektronik aconsegueix una gran resistència a les interferències externes, garantint una transferència de dades lliure d'errors.

Els connectors estan disponibles en versió recta o acodada, amb extrems lliures o com a cables de connexió, combinats amb M8, M12 o amb connectors RJ45, adequats per a connexions de ports múltiples i disponibles en cinc angles de cable (recte, superior, inferior, esquerra o dreta). Tots els connectors precableados de Murrelektronik estan 100% provats, eliminant així les fallades de cablejat que poden aparèixer fàcilment durant la instal·lació amb connectors cableables en el camp.

Murrelektronik també ofereix Ethernet industrial com standard per a protocols d'ús específics. Tots els connectors apantallados M8 estan disponibles per EtherCAT i Sercos III, un cable especial de Cat.5i per a cadena portacable. Els connectors push-pull d'alimentació i dades (de coure i fibra òptica, respectivament) per Profinet s'ofereixen com cableables en el camp o precableados. També ofereix Interfícies com els connectors de brida amb o sense cable de bus, sistemes d'entrada de cable i cables en bobines des de 100 a 500 m, tots amb certificació UL. La gamma de producte és adequada per a transferències segons CAT5 ISO/IEC 11801 Class D o CAT6 ISO/IEC 11801 Class EA.

Empreses o entitats relacionades

Murrelektronik Spain, S.L.U.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.