Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SolidWorks pone el software 3D al alcance de todos los profesionales
La companyia ha presentat novetats i actualitzacions dels seus productes

SolidWorks posa el programari 3D a l'abast de tots els professionals

Nerea Gorriti15/08/2005
"Assequible, fàcil d'utilitzar i aprendre, intuïtiu i amb 200 millores davant de la versió anterior". Així va definir Oscar Torres, Country Manager de SolidWorks, la versió 2006 del popular programari, que ja compta amb 403.000 llicències venudes en quaranta mercats verticals de tot el món. La companyia va citar la premsa tècnica el passat 1 de juliol de Barcelona per donar a conèixer les novetats de la companyia en una jornada que va comptar amb un client que va enaltir els avantatges que ha aportat aquest premiat programari CAD a la companyia catalana. L'objectiu d'aquesta empresa, experta en CAD 3D mecànic, és "posar la potència del 3D a l'abast de tots els professionals involucrats en el desenvolupament de producte".

Pioner en el llançament al mercat del primer programari de CAD natiu en Windows, SolidWorks ha permès dur a terme d'una manera còmoda la transició de CAD en 2D a 3D per accelerar la velocitat a la qual les empreses de desenvolupament de productes processen la informació.

Els beneficis de productivitat obtinguts gràcies al programari SolidWorks poden augmentar espectacularment la competitivitat d'un fabricant. El modelatge sòlid redueix els cicles de disseny, modernització els processos de fabricació i accelera la introducció de productes en el mercat a millorar el flux d'informació i comunicació del disseny de productes en empresa a més d'entre els seus proveïdors i clients.

L'experiència d'un client

Precisament l'empresa NTE dedicada a la branca de la ciència, la medicina i al sector espacial, va donar a conèixer els avantatges que el programari va aportar a la companyia els sectors d'aplicació de producte requereixen els més alts nivells de qualitat i precisió.

Segons Albert Català de NTE, els avantatges que ha aportat el programari a la companyia han estat un aprenentatge intuïtiu i senzill, una reducció d'errors de documentació, un procés de revisió de plans més àgil, model 3D coherent amb documentació 2D, i la capacitat de desenvolupar simulacions. "Com a conclusió, SolidWorks ens ha permès augmentar la qualitat del disseny i dur a terme millors presentacions de producte amb un menor esforç. A més, ens ha permès augmentar la producció i aconseguir una major seguretat en el disseny ", va concloure Albert Català.

Solidworks 2006 estableix un nou estàndard de rendiment i potència

La versió més actual i potent del programari de disseny mecànic en 3D, SolidWorks 2006, incorpora una sèrie de funcions noves i exclusives que ajuden els dissenyadors i enginyers a treure amb més rapidesa al mercat millors productes.

El programari inclou més de 200 millores sol·licitada pels clients i innovacions significatives que obren nous camins en l'eficàcia de l'enginyeria. Aquestes innovacions inclouen mètodes fonamentalment nous que permeten als enginyers de disseny analitzar i validar els dissenys mentre treballen. Així mateix, els enginyers de disseny podran passar més fàcilment del disseny en 2D a 3D.

S'inclouen una sèrie de millores que simplifiquen, acceleren i integren el treball d'enginyeria de disseny, entre la qual es troben: un increment exponencial del rendiment, noves eines que milloren la productivitat dels usuaris com els components intel ligents, noves funcions per als dissenyadors de màquines, xapes metàl·liques i productes de consum com sortints de muntatge, ganxos de mosquetó i respiradors, noves funcions per a la validació de dissenys generals que posen l'èmfasi sofisticat en mans dels dissenyadors, innovacions que faciliten significativament a migració del disseny en 2D a l' 3D, com 3D Drawing View i Design Checker, a més de millores en la sèrie DWG (Editor, Gateaway, Viewer) i millores en SolidWorks Office Premium que permeten als enginyers de disseny treballar en tota la gamma de les seves activitats.

Imagen

Cosmos 2006 ressalta les innovacions tecnològiques i anàlisi simplificat dels sistemes de sobretaula

Les potents funcions d'anàlisi del disseny es simplifiquen amb un parell de clics de ratolí, plantilles i assistents d'ajuda en Cosmos 2006, l'última versió del programari de validació de dissenys de Cosmos.

La combinació de noves i potents funcions amb la facilitat d'ús del programari Cosmos 2006 permet a les empreses millorar els seus processos amb anàlisi d'estalviar temps i diners des del moment en què es concep el disseny fins que aquest entra en la fase de producció. Les més de cent funcions noves van dirigides als enginyers i dissenyadors que podrien beneficiar de l'anàlisi però no tenen temps per aprendre la teoria que hi ha darrere ni per aprendre a manejar les noves aplicacions. Els nous assistents interactius, com l'assessor d'anàlisi, ajuden els enginyers de primera línia a seleccionar l'anàlisi adequat a les seves tasques, respondre si una anàlisi falla i interpretar els resultats de manera precisa. El programari Cosmos 2006 inclou les entrades d'anàlisi que més necessiten, com les forces i les restriccions, en plantilles anomenades biblioteques d'anàlisi que eliminen el treball repetitiu.

eDrawings per a Mac OS X versió 10.4 "Tiger" cobreix el buit existent entre les operacions de gràfics i de disseny de productes

SolidWorks Corporation ha ampliat el seu programari eDrawings, que permet als usuaris revisar i comentar models 3D a través del correu electrònic, perquè sigui compatible amb Apple Mac OS X versió 10.4 "Tiger". eDrawings per a Mac converteix eDrawings en l'estàndard global de comunicació de dissenys per a tots aquells que treballen en el desenvolupament de productes, inclosos enginyers de productes, artistes gràfics, professionals del màrqueting i directors de vendes.

"EDrawings connecta grups de treball que anteriorment es comunicaven a través de diferents tecnologies", va comentar Austin O'Malley, vicepresident de desenvolupament de productes de SolidWorks. "Gairebé a cada moment, algú havia de tornar a crear un disseny, de manera que es corria el risc de produir errors costosos i dedicar més temps al cicle de desenvolupament. eDrawings per a Mac OS X és l'últim exemple del continu compromís de SolidWorks per facilitar la comunicació dels dissenys i la col·laboració de tots, independentment del sistema operatiu o de la plataforma de CAD que utilitzin ". Els enginyers poden descarregar aquí eDrawings Viewer per a Mac .

Imagen

Alternativa gratuïta a les noves actualitzacions d'AutoCAD amb el programari DWGgateway

Més de 1.000 usuaris del programari AutoCAD han descarregat un component gratuït de SolidWorks Corporation, que els permet treballar de manera eficaç amb qualsevol arxiu DWG, independentment de la versió de programari AutoCAD que la va produir.

L'eina de conversió de dades DWGgateaway, que es pot descarregar de www.dwggateway.com permet als usuaris del programari AutoCAD obrir i editar qualsevol arxiu DWG. Aquesta funció pot eliminar la necessitat d'actualitzar el programari AuroCAD a noves versions simplement treballant en arxius creats per usuaris de productes AutoCAD més nous. D'aquesta manera, l'eina de programari DWGgateaway fomenta una col·laboració oberta i permet als usuaris estalviar el temps i els diners que comporta la implementació innecessària de productes nous.

foto

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks