Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gran despliegue de Same y Deutz-Fahr en Demoagro
Parcel·les Vinya 1-1 / Sòl 6-5 / Recol·lecció 1-5

Gran desplegament de Same i Deutz-Fahr en Demoagro

Redacció Interempresas24/05/2013
Dins del programa de demostracions de el Grup Same Deutz-Fahr a Espanya, la filial està present en Demoagro de la mà dels principals fabricants d'implementos. Durant els tres dies es pot veure treballant als tractors de la gamma d'especialistes de Same i tota l'alta potència de Deutz-Fahr.

Tractors especialitzats

En la gamma de tractors especialitzats, segment en el qual la marca italiana Same ocupa un lloc referent al mercat, la nova família Frutteto3 ofereix una amplísima gamma de tractors, dissenyats i desenvolupats expressament per satisfer qualsevol exigència, tant en fruiteres com en vinyers. Gràcies a la disponibilitat de versions amb cabina o amb plataformes específiques en funció de la grandària de les rodes, amb comandaments mecànics o electrohidráulicos i amb una àmplia varietat d'equipaments, els Frutteto3 permeten obtenir la configuració ideal per treballar en fruiteres i vinyers rendint al màxim. Les dimensions reduïdes permeten passar als espais més estrets mentre que el pas reduït i l'òptim angle de gir de 60° en les versions de quatre rodes motrius (70° en les versions de dues rodes motrius) garanteixen una gran maniobrabilitat en les capçaleres més limitades.
Imagen
El cor de la gamma Frutteto3 són els moderns motors que, desenvolupats i fabricats per Same, incorporen un innovador sistema de recirculació dels gasos de fuita gràcies al com són conformes amb les normes sobre emissions Tier III. Les transmissions que distingeixen als models Frutteto3, Frutteto3 S i V, i Frutteto³ Classic són fruit de la llarga experiència de la marca Same. Els tractors d'aquesta família es caracteritzen bàsicament per la versatilitat i l'eficàcia, característiques que els brinda la seva transmissió de fins a 3 gammes (amb súper reductor) i 5 marxes amb tres relacions sota càrrega, fent un total de 45 velocitats avanci i 45 enrere. Gràcies al canvi Powershift, el conductor té la possibilitat de variar la velocitat sota càrrega i sense trepitjar el pedal d'embragatge, optimitzant la velocitat d'avanç en funció del treball que estigui realitzant. Per a una conducció més tradicional, se subministren amb un canvi totalment mecànic de 30+15, simple d'utilitzar i igualment funcional. Les noves cabines de la gamma Frutteto3, desenvolupades especialment per a aquest segment de potència, representen el millor quant a comoditat, ergonomia i disseny. La cabina panoràmica de quatre muntants garanteix una visibilitat perfecta a 360°. El lloc de conducció i tots els comandaments són ergonòmics i la seva ocupació és intuïtiva ja que estan agrupats segons una lògica de color que els diferencia per funció. Tant el sostre com el capó del motor són arrodonits i sense arestes, per poder-se lliscar suaument entre les branques sense danyar-les.

Deutz Fahr

Quant a Deutz-Fahr, flama especialment l'atenció en el camp la Sèrie 7, que es va donar a conèixer al públic per primera vegada a Berlín el passat mes d'agost durant un gran esdeveniment, i que s'ha posicionat en el més alt dels productes Deutz-Fahr. Dissenyats per rendir al màxim en tots els aspectes, els nous Sèrie 7 TTV Agrotron són fruit de la tecnologia més avançada, creada per Deutz-Fahr per millorar les prestacions, reduir els consums i aconseguir la màxima comoditat de l'operador. Giugiaro Design signa el seu disseny inconfusible, caracteritzat per un capó de línies futuristes, el perfil dels guardabarros amb grups òptics de tecnologia led i un equipament de la cabina sense igual al mercat.
Imagen
La Sèrie 7 TTV de Deutz-Fahr està especialment destinada als agricultors i a les granges agrícoles modernes que requereixen la màxima eficàcia dels factors productius i busquen els millors rendiments. Això és possible, sobretot, gràcies als nous motors Deutz Tier 4 interim, més potents, eficaços i ecològics que mai, que treballen perfectament amb les transmissions de variació contínua ZF. Els tres models de la sèrie 7 TTV (7210, 7230 i 7250) es caracteritzen per un paquet d'equipaments de sèrie únic, amb comandaments simples i intuïtius, que permeten als usuaris treure el màxim rendiment del tractor, sense necessitar llargues sessions de formació.

La Sèrie 6 de Deutz-Fahr representa l'evolució de la reeixida gamma Agrotron de Deutz. Els Agrotron s'han convertit en referència del mercat combinant els millors components i oferint nombroses possibilitats d'equipament. L'ús intel·ligent de la tecnologia té la seva màxima expressió en la Sèrie 6: mínim consum de combustible, emissions contaminants conformes amb les més severes normatives i màxima productivitat i eficàcia.

Imagen
Els models de la nova Sèrie 6 representen un avanç en el sector dels tractors de potència mitjà-alta perquè no són solament simples mitjans de treball sinó màquines eficaces, productives i versàtils, absolutament respectuoses amb el medi ambient; a més, els usuaris, en funció de les seves exigències, poden triar si desitgen un canvi Powershift o TTV. Des de treballs de llaurada fins al transport per carretera passant per les ocupacions en la granja o els treballs combinats, els innovadors motors Deutz Tier 4i amb tecnologia SCR (Reducció Catalítica Selectiva) superen tots els desafiaments possibles gràcies a les seves prestacions elevades i al seu baix impacte mitjà ambiental.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)
Same - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)