Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes anuncia la adquisición de Archividéo

Dassault Systèmes anuncia l'adquisició d'Archividéo

08/05/2013

8 de maig de 2013

Dassault Systèmes (DS), 3Dexperience Company, especialista mundial en programari de disseny 3D, maqueta digital i solucions de gestió del cicle de vida dels productes (PLM), anuncia l'adquisició d'Archividéo, empresa capdavantera en la creació i gestió automatitzada de grans entorns i paisatges urbans en 3D. L'adquisició d'Archividéo, que té la seva seu en Rennes (França) la seva tecnologia i els seus talents, aporta una nova dimensió a l'estratègia i plataforma 3Dexperience de Dassault Systèmes, estenent-la a la planificació d'entorns urbans amb una provada tecnologia de modelatge de ciutats i paisatges en 3D. L'import de la transacció no s'ha fet públic.

“Es tracta d'una important compra per a la nostra companyia”, assenyala Bernard Charlès, president i CEO de Dassault Systèmes. “El següent pas a la planificació sostenible és imaginar ciutats, països o zones industrials en universos 3Dexperience. L'objectiu de Dassault Systèmes és harmonitzar els productes, la naturalesa i la vida a través dels universos 3Dexperience. Amb la integració de la tecnologia Archividéo dins d'aquesta plataforma subministrarem un model 3D de qualsevol país per simular escenaris hipotètics sobre fluxos d'energia, transport o construcció, conformes amb la realitat”.

Aquest tipus de model de ciutat en 3D permet la combinació consistent i precisa de múltiples fonts de dades (des de dades obertes a informació propietària) i proporciona una referència independent per als responsables urbans i la resta d'agents implicats. Gràcies a la tecnologia heurística, el modelatge geo-fotogràfic i les tecnologies de modelatge de procediment, els models urbans i geoambientales complexos es poden crear molt ràpidament, amb profunditat de detall i una ajustada composició adaptada a l'entorn real.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks