Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes consigue unos sólidos resultados en el primer trimestre de 2013

Dassault Systèmes aconsegueix uns sòlids resultats en el primer trimestre de 2013

30/04/2013

30 d'abril de 2013

Dassault Systèmes (DS), 3Dexperience Company, especialista mundial en programari de disseny 3D, maqueta digital i solucions de gestió del cicle de vida dels productes (PLM), ha presentat els seus resultats comptables IFRS pendents d'auditoria, corresponents al primer trimestre tancat el 31 de març de 2013. Aquests resultats han estat revisats per la junta directiva de la companyia.

Segons les dades publicades, els resultats econòmics en el primer trimestre de 2013 estan en línia amb els objectius fixats per la companyia. D'altra banda, els beneficis no-IFRS per acció van créixer un 10% fins als 0,78 . La liquiditat neta operativa va pujar un 12% fins als 185 milions d'euros. D'altra banda, la companyia ratifica els seus objectius econòmics per 2013 alhora que la junta directiva proposa un increment del 14 % en el dividend líquid per acció anual fins als 0,80 .

“El nostre focus està a ampliar el nostre mercat objectiu amb 3Dexperience i seguir progressant per fer realitat la nostra visió. Ha quedat clar que els clients reconeixen l'alt valor de 3Dexperience per la seva capacitat per ajudar-los a gestionar la complexitat del seu negoci de forma global —des d'enginyeria a màrqueting, vendes i gestió de programes—, com il·lustren els nous contractes signats aquest trimestre”, declara Bernard Charlès, president i CEO de Dassault Systèmes. “Per tant, 2013 serà un any d'acceleració en el desplegament de la nostra estratègia 3Dexperience, acompanyada d'un ambiciós pla de R+D”.

Per la seva banda, Thibault de Tersant, vicepresident i CFO de Dassault Systèmes, destaca que “estem bastant satisfets amb els resultats del primer trimestre, ja que són uns resultats sòlids aconseguits en un context de mercat feble. Els nostres ingressos per programari en el primer trimestre es van incrementar un 8 % en moneda constant, generant un creixement del 10 % en els beneficis no-IFRS per acció”. Respecte a l'any fiscal complet, “l'evolució registrada ens permet confirmar els nostres objectius econòmics”.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks