Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comienzan a entregarse los primeros tractores de la serie 7 Agrotron en España

Comencen a lliurar-se els primers tractors de la sèrie 7 Agrotron a Espanya

22/02/2013

22 de febrer de 2013

Després de la presentació duta a terme en l'Acadèmia de Formació SDF a Toledo el passat any 2012, on es van donar a conèixer els nous models de la Sèrie 7, Deutz-Fahr ha començat a lliurar les primeres unitats venudes a client final. En aquest cas, la fotografia correspon al lliurament a Fernando Gutiérrez, de Corrals del Vi (Zamora), venut per la concessió Tall. Bartolomé, efectuada el passat 12 de febrer. Es va provar amb una graderia rotativa en una finca de regadiu, quedant molt impressionats del comportament del nou tractor en el treball de camp.

La família Gutiérrez és client de Deutz-Fahr des de fa molts anys, sent propietària de 8 models: 6006, 6806, 7306, 610, Agrostar 631, Agrotron 200, un Agrotron TTV 430 i el nou 7250 TTV Agrotron.

foto

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)