Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a: Luis Pinheiro, director general de Moldoplástico, S.A.

Entrevista a: Luis Pinheiro, director general d'Moldoplástico, SA

15/03/2005

"El nostre últim objectiu és proveir motlles de llarga durada, amb reduït cost de manteniment i que ofereixin òptims cicles de producció"

Quina és l'activitat de Moldoplástico ?

Oferim una oferta completa de fabricació de motlles que inclou el disseny de producte i el seu desenvolupament, disseny d'eines, fabricació de motlles i assajos, utilitzant el nostre propi equipament.

El nostre equip de desenvolupament de producte és capaç de treballar amb nombrosos programari 3D CAD així com Moldflow i altres sistemes de primer nivell. Comptem amb una plantilla de de 170 empleats i la nostra planta en Barroques cobreix una àrea de 6.700 metres quadrats.

I els objectius de la companyia?

Ser competitius i col·laborar amb el client. Tenim un parc actualitzat, amb planificació de producció i control de qualitat, considerat de clau importància per a complir els terminis de lliurament i garantir la qualitat dels nostres motlles. El nostre objectiu últim és proveir als nostres clients amb motlles de llarga durada, amb costos de manteniments reduïts i que ofereixin òptims cicles de producció.

Els motlles què fabriquen, en quins sectors s'utilitzen?

Som capaços de produir motlles de qualitat de fins a 80 tones de pes per a la indústria d'injecció de plàstics .. També, fabriquem motlles especials d'alumini i prototipat de motlles. Treballem principalment per als sectors electrònics, automoció, mobles de jardí i envasos i embalatges. El que marca la diferència són els estàndard utilitzats en cada motlle.

L'evolució del sector i el de la companyia ... han estat paral·lels?

Sí. L'evolució de la companyia es va aconseguir utilitzant noves tecnologies, tals com a programaris, fresadores d'alta velocitat, sistemes de comunicació, ocupació d'aliatges de coure per millorar els cicles de producció, ús de tecnologia de gas assistit, tecnologia bi-injecció, etc.

A quins països exporta la seva producció?

Per països, els percentatges corresponents a 2003 van ser: EUA 42%; França 18%, Portugal 17%; Holanda 9%; Filipines 4%, Nigèria 2,5%; Sud-àfrica i Senegal 2% cada un; Alemanya i Rússia un 1% cada un, i la resta un 1,5% . Per al mercat espanyol no treballem el 2003, però treballarem en un futur.

Com és la sictuación actual?

Considerem el passat 2003 com un any normal. De la mateixa manera que creiem que el futur passa per potència el servei, l'atenció al client i en l'ús de noves tecnologies.