Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Deutz Fahr 7250 TTV Agrotron recibe su tercer premio internacional
La nova Sèrie 7 és una gran barreja d'elements d'alta tecnologia, i una acurada atenció a l'estil, funcionalitat, eficiència i potència

El Deutz Fahr 7250 TTV Agrotron rep el seu tercer premi internacional

Redacció Interempresas22/01/2013
Deutz-Fahr va rebre el cobejat guardó 'Good Design Awards 2012', que se sumeixi als ja guanyats pel 7250 TTV Agrotron, 'Tractor of the Year 2013' i 'Golden Tractor for the Design'. El 'Good Design Awards' es considera com un dels premis al disseny amb major prestigi mundial, organitzat conjuntament per l'European Centri for Architecture, Art, Design and Urban Studies i el Chicago Athenaeum.
El cobejat premi s'ha assignat anualment des de 1950, quan es va crear a Chicago pels arquitectes Eero Saarinen, Charles i Ray Eames, i Edgar Kaufmann, Jr. per reconèixer al millor producte de consum en termes de funcionalitat, estètica, innovació i ergonomia. El jurat de New York va atorgar a Deutz-Fahr el prestigiós premi en la categoria industrial per al tractor 7250 TTV Agrotron, que va néixer de la col·laboració amb Giugiaro Design, divisió d'Italdesign Giugiaro, empresa que ha guanyat prestigi internacional pel seu treball en el camp del disseny automobilístic.
Imagen
La nova Sèrie 7 no és només una gran barreja d'elements d'alta tecnologia, sinó que també mostra una acurada atenció a l'estil, funcionalitat, eficiència i potència, tot agrupat en un producte amb estil únic.

Al costat dels prestigiosos premis de 'Tractor of the Year 2013' i 'Golden Tractor for the Desing', obtinguts en la Fira Internacional EIMA 2012 celebrada a Bolonya entre els dies 7 i 11 de novembre del passat any, el 7250 TTV Agrotron afegeix a la seva llista l'important i reconegut guardó 'Good Design Awards 2012', com a reconeixement del gran treball realitzat pel Grup Same Deutz-Fahr, al com pertany la marca Deutz-Fahr, per situar-se com a referent en el segment professional de l'alta potència.

foto

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)