Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Actividad destacada con clientes de Terramaq, concesionario oficial Deutz-Fahr en Girona

Activitat destacada amb clients de Terramaq, concessionari oficial Deutz-Fahr a Girona

14/12/2012

14 de desembre de 2012

Desembre ha estat un mes important per a la marca Deutz-Fahr a la província de Girona. Gràcies al gran esforç i plena dedicació de la concessió Terramaq per estar prop del client, la marca està experimentant un gran creixement a la província amb una excel·lent projecció a curt termini. El concessionari finalitza l'any 2012 amb l'objectiu compliment per aquest any: oferir-se com una de les opcions més sòlides en el procés de decisió de compra de tractor per als clients de Girona. Ha estat prop dels professionals en la Fira de Sant Esteve d'en Bas, amb una important participació de tractors Deutz-Fahr en el segment d'alta potència adquirits per clients, presentant-se a més els nous models de les Sèries 6 i 7, en concret el nou 7250 TTV, premiat amb el guardó ‘Tractor of The Year 2013’.
Imagen
I també, després d'haver efectuat el trasllat a les seves noves instal·lacions al polígon de la localitat de Fornells de la Selva, la concessió va realitzar la seva primera jornada de portes obertes el passat 12 de desembre, presentant als clients de Girona les seves dues naus on té l'activitat la concessió: una exclusivament enfocada a l'exposició de maquinària nova i recanvi, i una segona nau veïna a aquesta amb el Servei Tècnic i oferta de tractors d'ocasió.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)