Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deutz-Fahr recibe en EIMA el galardón 'Tractor of the Year 2013'
També rep el premi ‘Golden Tractor for the Design’ en reconeixement al seu disseny

Deutz-Fahr rep en EIMA el guardó 'Tractor of the Year 2013'

Redacció Interempresas15/11/2012

15 de novembre de 2012

El tractor Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV ha estat el guanyador del prestigiós premio 'Tractor of the Year 2013' i aconsegueix el màxim reconeixement en obtenir també el reconeixement al seu disseny amb el guardó 'Golden Tractor for the Design'. La selecció del guanyador del prestigiós concurs internacional s'assigna cada any per un grup de periodistes especialitzats en el sector agrícola dels principals països europeus.
Aquest any el personal editorial de més de vint publicacions internacionals va avaluar acuradament les característiques dels millors tractors seleccionats al mercat i ha guardonat al Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV amb el títol de 'Tractor of the Year', sent triat també com ‘Golden Tractor for the Design’, en reconeixement al seu disseny.

Imagen
La Sèrie 7 TTV de Deutz-Fahr, que va ser presentada oficialment a Berlín (Alemanya) el passat mes d'agost, incorpora una sèrie de característiques tecnològiques úniques i altament innovadores: el potent nou motor Deutz de la sèrie 6.1 Tier 4i amb SCR i gestió de sobrepotencia, més eficient i respectuós amb el medi ambient que mai; la transmissió TTV de variació contínua del tipus sumador amb velocitats màximes en transport de fins a 60 km/h; el sistema de control de frenat servoasistido i la gestió de descensos, així com suspensions integrals en l'eix davanter i cabina ofereixen una configuració mai abans aconseguida fins ara i que justifiquen la important decisió del jurat.
El Deutz-Fahr TTV 7250 ha obtingut el prestigiós títol de 'Tractor of the Year 2013' i 'Golden Tractor for the Design' en la Fira Internacional EIMA, celebrada a Bolonya entre els dies 7 a l'11 de novembre de 2012. L'haver aconseguit aquest premi constitueix un reconeixement important que confirma l'enorme compromís que el Grup Same Deutz-Fahr, com a propietari de la marca Deutz-Fahr, està dedicant en la seva recerca de ser nou referent en el segment professional de l'alta potència.
Els responsables de la companyia van recollir el guardó durant l'EIMA 2012
Els responsables de la companyia van recollir el guardó durant l'EIMA 2012.
En paraules de Lodovico Bussolati, conseller delegat de la companyia: “Ens sentim enormement satisfets de rebre tan prestigiós i important premi. Les contínues inversions del Grup Same Deutz-Fahr en desenvolupaments tecnològics cada vegada més avançats i en els projectes enfocats a la recerca de l'excel·lència en el disseny i les solucions innovadores, ens han permès obtenir tan important reconeixement".

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)