Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes presenta ‘Licencia para curar’ para la conformidad de dispositivos médicos

Dassault Systèmes presenta ‘Llicència per guarir’ per a la conformitat de dispositius mèdics

17/10/2012

17 d'octubre 2012

Dassault Systèmes llança d'una nova solució d'experiència industrial per als fabricants de dispositius mèdics, denominada ‘Llicència per guarir’ (Licensed to Guareixi). Basada en la plataforma 3DExperience de Dassault Systèmes, ajuda a accelerar el subministrament de dispositius metges innovadors, assegurances i plenament conformes a la legislació.

L'experiència de solució industrial ‘Llicència per guarir’ garanteix una única font d'informació per a la innovació, així com un procés de canvi totalment transparent i plenament documentat, permetent als fabricants de dispositius mèdics optimitzar l'assignació de recursos, maximitzar la reutilització de propietat intel·lectual i racionalitzar el procés de presentació i declaració davant els reguladors. Mitjançant la creació d'un procés de desenvolupament de productes de punt a punt, trazable i conforme que està directament vinculat a la gestió de qualitat, els fabricants de dispositius mèdics poden accelerar l'arribada al mercat i minimitzar la càrrega regulatòria.

Llançat durant la conferència AdvaMed 2012, l'experiència de solució industrial ‘Llicència per guarir’ permet a les empreses a eliminar els processos i dades fragmentades, i ‘integrar’ les regulacions com un actiu, optimitzant la qualitat i el compliment normatiu i reduint els costos i el temps d'arribada al mercat. Així mateix garanteix una única font d'informació que permet als fabricants obtenir sempre informació rellevant i actualitzada, i establir una veritable col·laboració sobre el mateix conjunt de dades precises de producte. Automatitza tasques ‘burocràtiques’ i garanteix l'aplicació del procediment que condueix a la correcta fabricació de productes a la primera, accelerant el temps d'aprovació regulatòria. Proporciona un procés i documentació estructurats, com el DHF i DMR ‘en viu’, per a una completa trazabilidad i un reporting i arxiu automatitzats. També ajuda als fabricants de dispositius mèdics a accelerar i incrementar la línia d'innovació per sostenir l'expansió de mercat en nous països i amb productes especialitzats per satisfer les necessitats dels pacients sense límits procedents de la mitigació de riscos o les restriccions normatives. Finalment, optimitza la cadena de subministrament dels fabricants de dispositius mèdics i el seu ecosistema estès, per reduir els riscos de conformitat normativa i qualitat, garantint al mateix temps el valor de la marca i la imatge davant els consumidors.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks