Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nicolas Loupy, nuevo director general de Dassault Systèmes para España y Portugal

Nicolas Loupy, nou director general de Dassault Systèmes per a Espanya i Portugal

26/09/2012

26 de setembre de 2012

Dassault Systèmes (DS), especialista mundial en solucions per a la gestió del cicle de vida de productes (PLM), disseny i maquetes digitals 3D, anuncia el nomenament de Nicolas Loupy com a nou director general de la companyia per a Espanya i Portugal.
Nascut a París en 1973, Loupy és enginyer industrial -especialitzat en enginyeria mecànica- per la Universitat de Tecnologia de Compiègne. Posseeix a més un màster DEA en càlcul i optimització d'estructures de la mateixa universitat i un Executive MBA de l'Institut d'empresa a Madrid.
Imagen
Nicolas viu a Espanya des de l'any 1997, quan va arribar per treballar en l'oficina madrilenya d'EADS-Matra Datavision. Abans d'unir-se a Dassault Systèmes, va treballar en Autodesk durant més de tretze anys, en posicions de màrqueting, comercial de grans comptes i director de vendes per a diverses divisions com a fabricació, infraestructures i AEC (construcció, edificació i arquitectura) a diversos països del sud d'Europa. Anteriorment, va treballar en Parametric Technology Corporation (PTC) com a consultor d'implementació.

Des del passat mes de juliol, Loupy ocupa el càrrec de director general per a Espanya i Portugal de Dassault Systèmes (DS), on és responsable del desenvolupament de les activitats de vendes, màrqueting i tècniques per al mercat PLM (Product LifeCycle Management).

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks