Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SolidWorks 2013 simplifica el diseño en 3D
La nova versió ofereix noves eines que permeten una simulació més eficaç

SolidWorks 2013 simplifica el disseny en 3D

Redacció Interempresas19/09/2012
Dassault Systèmes, 3DExperience Company, especialista en programari de disseny en 3D i solucions de maquetat digital 3D i gestió del cicle de vida dels productes (PLM), acaba de presentar SolidWorks 2013, que compta amb noves i millors eines de disseny per augmentar la col·laboració, accelerar el modelatge i simplificar el procés de desenvolupament de productes. Entre les més de 200 millores suggerides pels clients s'inclouen potents eines de disseny i noves funcions de dibuix, simulació de submodelado, estimació de costos, renderizado en xarxa i una major connectivitat i capacitat d'intercanvi. Amb això, Dassault Systèmes segueix demostrant el seu compromís per ajudar als clients de SolidWorks a proporcionar el valor adequat als seus usuaris.
Visualització de línies de flux espaiades o seccions i superfícies
Visualització de línies de flux espaiades o seccions i superfícies.

Gràcies a la plataforma 3DExperience de Dassault Systèmes, SolidWorks 2013 combina facilitat d'ús i àmplies opcions de personalització que permeten als nous usuaris aprendre de manera més ràpida i als usuaris amb experiència augmentar la seva productivitat en tasques que abans resultaven complexes. Basant-se en l'èxit de les últimes 20 versions, la nova oferta cobreix la gamma de solucions de SolidWorks per al disseny en 3D, la simulació, la comunicació tècnica, la gestió de dades del producte i el disseny sostenible.

Definir i ajustes corbes còniques ràpidament amb un parell de dades
Definir i ajustes corbes còniques ràpidament amb un parell de dades.

“SolidWorks em permet realitzar el meu treball més ràpidament que qualsevol altre paquet de CAD del mercat”, afirma Robert Conley, propietari d'Interactive Cad Solutions. “El meu treball requereix fer les coses ràpid per obtenir un benefici i SolidWorks em permet fer-ho. Explico els dies que falten perquè estigui disponible la funció de SolidWorks 2013 d'interoperabilitat amb versions anteriors per poder intercanviar millor els dissenys amb els meus clients i aconseguir un producte final abans”.

“Amb SolidWorks 2013 hem mantingut la nostra tradició d'escoltar les peticions dels nostres clients amb l'única fi de poder oferir-los millores i funcions que simplifiquin les seves vides i donin lloc als millors productes. Les novetats en les capacitats de geometria principals i l'ampliació de la gamma de producte demostren la nostra intenció de seguir invertint en el nostre producte insígnia”, va comentar Bertrand Sicot, director executiu de SolidWorks, Dassault Systèmes. “SolidWorks 2013 permet desenvolupar dissenys innovadors amb eines específiques de l'aplicació que ajuden als usuaris a definir, compartir i validar de forma ràpida la forma, l'entramat i el funcionament dels seus dissenys. Desitgem poder veure aviat com els nostres clients fan realitat les seves idees amb major rapidesa”.

Les propietats del material són totalment personalizables per a plàstics no estàndard
Les propietats del material són totalment personalizables per a plàstics no estàndard.

Potents eines de disseny

Amb SolidWorks 2013 resulta més senzill passar del concepte a la fabricació, gràcies a noves eines que permeten una simulació més eficaç i una anàlisi més detallada dels costos i l'impacte mediambiental. Juntament amb les millores que es detallen a continuació, els paquets SolidWorks Plastics i SolidWorks Electrical presentats recentment contribueixen al fet que els usuaris puguin prendre decisions millor fonamentades que es tradueixin en dissenys simplificats, un menor nombre d'errors i una comercialització més ràpida.

Usar resultats des del model complet per dur a terme una anàlisi més detallada d'un submodelo
Usar resultats des del model complet per dur a terme una anàlisi més detallada d'un submodelo.
  • SolidWorks Costing: permet als clients calcular els costos d'un major nombre de tipus de peces de forma automàtica i crear estimacions més precises sense superar el pressupost gràcies a noves dades de costos millorats i a API noves.
  • SolidWorks Sustainability: compara ràpidament l'impacte econòmic de les matèries primeres i l'impacte mediambiental d'una idea de disseny durant el procés de desenvolupament gràcies a noves eines d'estimació de l'impacte de la matèria primera.
  • SolidWorks Flow Simulation: elimina la complexitat dels dissenys de flux, permetent que els usuaris visualitzin el flux de fluids en geometries diverses i comparin de forma més senzilla els resultats de l'anàlisi de diferents configuracions de disseny.
Els usuaris poden seleccionar regions comunes creades per diversos cossos sòlids i superfícies
Els usuaris poden seleccionar regions comunes creades per diversos cossos sòlids i superfícies.

Creació més ràpida de models

Les noves funcionalitats ajuden als usuaris a crear i modificar complexes geometries de manera més ràpida i senzilla, gràcies a models en 3D més eficients i dibuixos en 2D.

  • Cònic en el sistema de referència de croquizador: control absolut de les formes per aconseguir una transició senzilla entre geometries existents.
  • Intersecció: agregui o elimini geometries sense necessitat de croquis.
  • Operació ‘Matriu’ de cota variable: amb elles, els usuaris podran estalviar temps a l'hora de crear matrius, augmentar la flexibilitat dels dissenys i reduir el nombre d'operacions necessàries per als models.
  • Assistent de ‘Vista de secció’: accelera la creació de dibuixos de producció per obtenir vistes de secció de forma més ràpida i coherent.
Crear una vista de secció alineada és un procés fàcil i interactiu, amb opcions seleccionables per crear
Crear una vista de secció alineada és un procés fàcil i interactiu, amb opcions seleccionables per crear.

Rendiment millorat

Les següents eines noves permeten als usuaris optimitzar el rendiment d'una instal·lació de SolidWorks i maximitzar la productivitat de l'equip de disseny.

  • Panell per a administradors de CAD: permet simplificar la gestió i la resolució de problemes de diversos usuaris de SolidWorks dins d'una empresa des d'una única vista agregada.
  • Submodelado de Simulation i Mallado incremental: realitzi de forma més precisa, ràpida i eficient anàlisi de simulació d'àrees específiques de models complexos i de gran grandària.
  • Renderizado en xarxa de PhotoView 360: estalviï temps amb un renderizado més ràpid d'imatges de qualitat fotogràfica connectant diversos equips a la mateixa xarxa per poder compartir la càrrega computacional.
Els quadrats blaus mostren els processos en xarxa de ‘renderizado’ que s'estan usant
Els quadrats blaus mostren els processos en xarxa de ‘renderizado’ que s'estan usant.

Col·laboració millorada

Amb la finalitat de compensar la naturalesa diversa que solen tenir els equips de disseny, SolidWorks 2013 inclou característiques que optimitzen la col·laboració, com la connectivitat millorada i capacitats ampliades de visualització i intercanvi de dissenys i dades.

  • Interoperabilitat amb versions anteriors: aconsegueixi una major col·laboració amb clients, proveïdors i equips interns gràcies a la possibilitat d'obrir arxius de SolidWorks 2013 directament amb SolidWorks 2012 (SP5). Els usuaris podran treballar de forma més eficient i millorar la col·laboració i l'intercanvi d'arxius, la qual cosa permetrà reduir els retards i afavorirà la transició a l'última versió.
  • Flux de treball de SolidWorks Enterprise Product Data Management: distribueixi documents i contacti amb els usuaris de forma més efectiva per reduir els retards i accelerar la comercialització.
  • Integració amb DraftSight/SolidWorks Enterprise PDM: accedeixi als arxius DWG de SolidWorks Enterprise PDM des de la interfície d'usuari de DraftSight i incorpori les dades de 2D en el procés de disseny.
  • eDrawings: els usuaris poden mesurar, seleccionar i marcar dissenys des de qualsevol lloc mitjançant un dispositiu mòbil.
Les configuracions de components s'afegeixen de forma automàtica a un menú desplegable usant la validació de dades de Microsoft Excel...
Les configuracions de components s'afegeixen de forma automàtica a un menú desplegable usant la validació de dades de Microsoft Excel.
Creació de característiques ‘en context’ en SolidWorks 2012 SP5 que fan referència a components 2013
Creació de característiques ‘en context’ en SolidWorks 2012 SP5 que fan referència a components 2013.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks