Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deutz-Fahr presenta los nuevos tractores de las series 6 y 7
Un gran esdeveniment a Berlín va servir per presentar als clients les últimes novetats de la marca

Deutz-Fahr presenta els nous tractors de les sèries 6 i 7

Redacció Interempresas17/09/2012
Més de mil clients VIP de tot el món van acudir els dies 26 i 27 d'agost a Berlín per al llançament internacional dels nous tractors Deutz-Fahr de les sèries 6 i 7. Clients, concessionaris i professionals del sector agrícola van admirar el rendiment i les innovadors característiques de les noves gammes.
Durant el primer dia, els convidats a l'esdeveniment van realitzar una visita turística de la ciutat de Berlín, al que va seguir un exclusiu sopar de gala. En el seu discurs de benvinguda, Vittorio Carozza, president del Grup Same Deutz-Fahr, va transmetre la seva grata impressió pel gran interès dels assistents per les innovacions de la marca Deutz-Fahr. L'escenari triat va ser l'Hotel Estrel a Berlín, el més gran centre de convencions, d'entreteniment i complex hoteler d'Europa.
Imagen
El segon dia els convidats van ser capaços de comprovar l'alt grau d'innovació i desenvolupament en els nous models de primera mà, gràcies a la presentació multilingüe i a l'espectacle en el llançament de camp. Però més important encara va ser l'oportunitat que van tenir els assistents de conèixer la gamma completa oferta pel fabricant; un oferta que inclou tractors des de 30 a 270 CV, la completa gamma de recol·lectores i tota la maquinària agrícola complementària i telescòpica. La financera del Grup SDF Finance i els recanvis originals SDF Parts van presentar també les seves ofertes específiques de servei per als nous tractors i les marques Trelleborg i Kverneland, com a socis estratègics de Deutz-Fahr, van recolzar l'esdeveniment.

A més dels tractors de les noves sèries 6 i 7, Deutz-Fahr presenta la seva nova gamma de recol·lectores amb motoritzacions i equipaments renovats. Durant la demostració de camp els clients van tenir l'oportunitat de veure en acció la nova sèrie 60.

Delegació de clients presents a Berlín
Delegació de clients presents a Berlín.
L'esdeveniment es va celebrar a Berlín, ciutat que representa la història d'Alemanya i és famosa per la seva modernitat i la seva visió de futur. Va ser el lloc perfecte per a la presentació dels nous productes Deutz-Fahr, tradicionalment innovadors i representen la solidesa de la fabricació alemanya. De fet, les arrels de la marca Deutz-Fahr s'identifiquen en les noves gammes de tractors, produïts a la fàbrica alemanya de Lauingen.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)