Matinsa - Bàscules de plataforma

Acap

Equips de pesaje: amb carregadora

Fotografia de Equips de pesaje
Cada carregadora va equipada amb: dues cèl·lules de càrrega de gran precisió. Controlador de pesaje digital. Bàscula d'acer inoxidable amb interior polit a mirall, subjecte mitjançant una estructura exterior.

El motor reductor de la telera inclinada d'alimentació i el motor del cilindre batidor són controlats mitjançant variadors de freqüència de control vectorial.

El control electrònic del pes de matèria s'efectua de forma automàtica durant la producció. El programa permet determinar i introduir límits de tolerància en relació amb les desviacions del pes prefixat. Quan es detecten desviacions del pes programat respecte al pes real, mitjançant el programari específic amb que està equipat el dispositiu es compensa el pes en la següent pesada, amb la qual cosa el percentatge de cada matèria es mantindrà dins dels límits establerts. Si la desviació de pes detectada fos superior als límits de tolerància establerts durant tres pesades consecutives, la màquina es pararà i el programador mostrarà un missatge d'error.

Basat en la tecnologia pc industrial amb pantalla tàctil a color 10’’ tft lcd 800 x 600 svga, la qual cosa ho converteix en un sistema il·limitat d'ampliació - modificació amb l'avantatge de visualitzar el procés de pesaje de cada màquina.

El programador permet memoritzar fins a cinc-cents programes de pesaje, per la qual cosa queda garantida la reproducibilidad de les condicions de treball sense possibilitat d'errors.

El sistema electrònic de pesaje permet determinar el pes de material amb una precisió de + / - 2 %. El calibrat de la bàscula s'efectua de manera ràpida i precisa.

A partir dels resultats obtinguts es calcula la producció en curs i faltante, realitzant-se un control de qualitat mitjançant l'obtenció dels valors estadístics bàsics com la mitjana, coeficient de variació i desviació estàndard.

Possibilitat que les màquines puguin treballar per volum, sense control de pesaje.

Visualització de l'estat de cadascuna de les carregadores - pesadoras i dels possibles problemes existents.

Qualsevol anomalia és ràpidament localitzada i mostrada en pantalla. D'aquesta manera es minimitza els temps d'atur de les carregadores - pesadoras.