Comunet, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comunet, S.A.
Maudes, 51 - Bajo
28003 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑902196651  
🖷:  +34‑914560161
w:  www.comunet.es
Programari per a autònoms i micropymes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comunet, S.A.

ComuNET és una empresa fundada l'any 1996, especialitzada en el desenvolupament de productes i serveis compatibles amb Internet i, per tant, fàcilment accessibles per a l'usuari a través d'un navegador i compatibles amb les tecnologies i serveis actuals Saas/Cloud.

L'origen de ComuNET està dirigit al desenvolupament de tecnologia i continguts per al món de l'E-learning, orientant els seus primers esforços cap al desenvolupament de la seva Plataforma d'E-learning NETcampus i un catàleg propi de més de 100 continguts on line.

Posteriorment, es crea la Divisió de Solucions de Gestió, la qual ve dirigint els seus esforços al desenvolupament de Business Manager, una solució ideal per a qualsevol tipus d'empresa, la qual integra tots els mòduls i processos propis del negoci, aportant la flexibilitat suficient per adaptar-se a les necessitats de gestió de qualsevol tipus d'organització.

Tots els productes i tecnologia de ComuNET són propis, el desenvolupament dels quals es troba en constant evolució, d'acord a les necessitats del mercat. Els productes i serveis de ComuNET es troben entre els més competitius i flexibles del mercat, podent oferir una àmplia varietat de solucions que s'adapten a les necessitats de qualsevol tipus d'organització.

ComuNET no només aporta tecnologia i desenvolupament de programari, sinó també els instruments, metodologia i suport necessari per identificar, analitzar, dissenyar, desenvolupar i implantar els processos corporatius que es requereixen, acompanyant a l'empresa a tot moment i garantint l'òptima implantació del sistema tecnològic i el model de gestió que s'adapti als requeriments d'una organització.