Federación Empresarial de la Industria Química Española (Feique) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Federación Empresarial de la Industria Química Española (Feique)
Hermosilla, 31, 1º dcha
28001 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914317964  
🖷:  +34‑915763381
w:  www.feique.org

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

FEIQUE és l'organisme de màxima representació empresarial dels interessos del sector químic, amb capacitat per actuar davant l'Administració de l'Estat, Territorial, Autonòmica, Local i Institucional, organitzacions professionals d'empresaris i de treballadors, entitats socials i econòmiques nacionals i internacionals, i tota classe d'organismes de naturalesa pública o privada, espanyols o estrangers.

Està integrada per 17 associacions químiques representatives dels diferents subsectores i zones de principal implantació de la indústria química, i 24 empreses multisectoriales membres directes.

Representa i defensa els interessos d'un sector compost per més de 3.700 empreses que, amb un valor de producció superior a 32.300 milions d'Euros, aporta el 10% del Producte Industrial Brut. Així mateix, el sector químic genera més de 500.000 llocs de treball (directes, indirectes i induïts), aglutina el 20% del total de les inversions i despeses realitzades en Recerca, Desenvolupament i Innovació, i és el segon major exportador de l'economia espanyola.

Coopera amb les autoritats en la preparació i posterior desenvolupament de les Lleis i Normes que afecten a la indústria química mitjançant l'oportú assessorament de diverses Comissions Especialitzades, constituïdes per experts de les seves empreses i associacions membre.

Fomenta el comerç i l'exportació de productes químics i l'accés de les empreses a mercats globalitzats, estant reconeguda pel Ministeri d'Economia i Hisenda com a Entitat Col·laboradora de l'Administració en Tasques d'Ordenació del Comerç Exterior.

Promou la comunicació i el diàleg del sector amb la societat

Gestiona i desenvolupa a Espanya el programa Compromís de Progrés (Responsible Care), assessorant a les seves empreses per aconseguir millores quantitatives i qualitatives en matèria de Seguretat i Protecció de la Salut i del Medi ambient, d'acord amb els principis del Desenvolupament Sostenible.

Negocia amb els sindicats més representatius del sector el Conveni General de la Indústria Química.

Representa al sector químic espanyol davant la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i davant el Consell Europeu de la Indústria Química (CEFIC).

Està adherida al Codi Deontològic de les Nacions Unides per al Comerç Internacional.