Comercial Maquinaria y Bienes de Equipo, S.L. (Cmbe) - Equips d'osmosi inversa

Desmineralizador a osmosi inversa: proporciona aigua pura per a processos de fabricació

Fotografia de Desmineralizador a osmosi inversa
Les instal·lacions P.I.Ressò es valoren per la desmineralització, la dessalació i la depuració de l'aigua del sistema a osmosi inversa. Explotant les característiques de membranes especials semipermeables i sense l'afegit de substàncies químiques, aquest sistema permet totalment de l'aigua les parts contaminants (bacteris, virus, etc.) i inorgànics (herbicides, pesticides etc.) segons les exigències fins al 98%.

L'aigua d'entrada se sotmet a un tractament preliminar, amb dos sistemes de filtraje fins a 5 micres, per a eventuals partícules sòlides, (sorra, òxid, etc..). L'aigua que surt de la filtració s'envia amb la simple pressió de la xarxa hídrica o amb l'ajuda d'una bomba als mòduls a osmosi inversa on es produeix el tractament de depuració i desmineralització.

Dels mòduls surten dos fluxos: un d'aigua depurada i desmineralizada (o permeato); i un flux d'aigua concentrada que, o bé es rebutja o bé es reutilitza.

P.I.Ressò utilitza membranes per a osmosi inversa a força de poliamides aromàtiques estables i no biodegradables. Aquestes membranes poliamídicas treballen en un camp de pH molt ampli i a més permeten l'obtenció d'un producte de qualitat extremadament constant.

El panell hidràulic està compost per un manòmetre que indica la pressió de funcionament de la bomba volumètrica, presostatos de protecció per a la baixa pressió de l'aigua d'alimentació, indicador de capacitat de penetració i vàlvula de seguretat i presostatos d'alta pressió. El panell elèctric se subministra complet amb indicador de la conductivitat.

Disposa de diferents models i capacitats i entre els principals sectors d'aplicació es troben la indústria farmacèutica, cosmètica, química, laboratoris, alimentació, etc.

Altres equips inclouen equips per al tractament d'aigua amb excessiva duresa; i equips esterilizadores d'aigua, per rajos ultraviolat.