Gravipes, S.L. - Dosificadors de sòlids

Brabender FlexWall Plus

Dosificador compacte, pesaje: per a tots els ingredients a orri concebibles

Fotografia de Dosificador compacte, pesaje
El dosificador FlexWall Plus de Brabender ha demostrat en aplicacions a tot el món que és un alimentador compacte de mesura universal per pràcticament tots els ingredients a orri concebibles.

El FlexWall de Brabender original es basa en el principi d'alimentació per mitjà d'una tremuja flexible de poliuretà amb paletes agitadores exteriors i amb un disseny trapezoïdal de parets divergents es garanteix un flux de massa real, sense voltes.

Com a resultat de la seva forma trapezoïdal obtenim un estalvi important en espai d'implantació en poder tenir una disposició circular de diverses unitats entorn d'un punt central de descàrrega, la qual cosa permet múltiples configuracions extraordinàriament compactes d'alimentació.

La cèl·lula de càrrega digital DigiMASS-2 amb dos cables de vibració compensa les interferències físiques i garanteix una reproducció major, la linealidad i l'estabilitat a llarg termini.

L'alimentador FlexWall Plus de Brabender és adequat per a pólvores, grànuls, flocs, encenalls, pelusas i fibres de vidre. Les diferents clavegueres intercanviables permeten una adaptació òptima als canvis d'ingredients i producció sense necessitat de canviar l'alimentador i permeten el dosatge de pràcticament la mayoria dels ingredients a orri fluïts - també de la majoria dels additius crítics. El canvi de les clavegueres per la part posterior en qüestió de minuts és molt fàcil gràcies a l'opció de motor pivotante.